FOLLOW ME

February 9, 2012

Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus

Aku kena TAG juin Contest lagi.

kah! kah! kah!
Macam biasa, aku juin ler..
n PRINSIP aku senang.

" Nak juin bukan kena bayar pun, luangkan 5-10 minit, then kau create apa yang diminta, n publish n DONE "

Aku di TAG oleh
Cik Belog yang KIUT neh. Kau klik ni, kalau nak JUIN k!

Ni gambar yang aku pertaruhkan ada HAPPY FACE tu.

kah!kah!kah!


BANNER CONTEST






GAMBAR YANG AKU PERTARUHKAN


About da Pixca ^^


NI gambar team boling Ligabumi aku - Novis Beta. We are the CHAMPION ko. TU yang seronok! siap memasing tak reti sangat nak bergambar pun, tapi buat-buat tere! =p Dis is one of our sweet memory year 2010. Fes time juin liga, then TERchampion la pulak kan? haruslah happy kan? ohh! AI really miss this moment!! ♥ !


dan aku da jadi FOLLOWER ke 435


1-buat satu entry dengan tajuk Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus


2-tempek banner yang tak berapa nak cun tu kat entry korang dan link kan terus ke entry contest ni


3-letak satu gambar tak kira korang sorang-sorang ataupun beramai-ramai yang ada HAPPY FACE/s kat situ.


4-cerita sikit tentang gambar tu.jangan buat karangan macam dalam exam tu pulak.penat aku nak baca nanti.


5-tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen entry ni.


6-sila tag sekurang-kurangnya tiga rakan anda dan pastikan diorang tahu ye.


Puan Emma , Puan Zuhaini , dan Puan Kila


7-sebagai yuran contest, korang kena lah follow blog Capt Keon Alhan ni n Oh Daus juga serta like page ini Peles!TcRewPC


8-contest ni akan berlangsung daripada 1 FEB 2012 hingga 29 FEB 2012 pd jam 2359 mudahkan syarat-syaratnya.aku tak nak le susahkan korang.ye dak? = aspek penilaian: si penilai ialah aku dan daus.mungkin juga aku akan tanya pendapat cikgu fotografi kat sekolah aku.jangan risau,aku akan cuba berlaku adil seadil-adilnya pada semua.


1-kegembiraan di wajah dalam gambar tu


2-ayat cinta korang


HADIAH: hadiah akan diberi kepada 5 pemenang(confirmed)


May Luck With Me .

1 comments:

capt. keon alhan said...

*senyum lebar*
thnx join ye...nice pic...gud luck tau...

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design