NUFFNANG

FOLLOW ME

“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.

Thursday, February 09, 2012 0 Comments A+ a-

Syarat-syarat penyertaan simple je:
1. Buat satu entry yang bertajuk “BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.
2. Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ni.
3. Paling penting, upload gambar yang korang rasa gambar paling best yang menggembirakan bagi korang dan Lengkapkan slogan “ Saya rasa gambar saya best kerana……..”




“ Saya rasa gambar saya best kerana setiap kali saya tatap gambar ini, saya tersenyum sendiri, eh, dah besar putera berdua mama, macam-macam kerenah yang mencuit hati, kadang membuatkan kita tersenyum, kadang membuatkan kita geram, kadang membuatkan kita marah! . semua ada di gambar ini. LAF u BOTH "


4.Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ni. Tapi tiada sebarang paksaan ya.
5. Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok.
6. Tag tiga orang kawan korang dan makesure diaorang tahu la. Baru meriah you'll. hee ^^

Puan Nam , Mrs Kamput , Puan Lyea
7. Korang dialu-alukan memberi pandangan tentang blog picisan akinamar ni. (Ini kalau rajin, tidak wajib ye kawan-kawan ;)
Tarikh Tutup Penyertaan : 03 March 2012 / 12.00pm
Hadiahnya adalah :


No 1 : Underwater LOMO Style Film Camera (Flower)

Underwater LOMO Style Film Camera is an ultra compact 35mm waterproof outdoor camera. It captures the motions underwater up to a maximum depth of 10 feet. With a 28mm, f / 9.0 lens and its underwater shoot capability, this LOMO style 35mm film camera qualifies as the ultimate gadget for casual, snapshot photography.
Specification:
Material : Plastic
Product Size : 120 x 80mm (4.7" x 3.1")
Max Depth : 10 feet (3 meters)
Best distance : 4 feet
Packing : Each camera is packed with an original paper box packing
Gross Weight : Approx. 185g (6.5 oz)
Focus : Free
Film to be used : any 135 (35mm) film
Lens : 28mm, f/9
Battery : No battery needed


5 hadiah saguhati : Topup RM10 setiap seorang.
#Kalau banyak penyertaan hadiah akin akan tambah lagi. ^^

B E S T # K A N # H A D I A H # D I E R ? =p