FOLLOW ME

January 27, 2012

Unwell ler ^^

Satu famili tak sihat.
Si tetonet batok2 n ceme2.
Si abang pun sama. Tapi batok si abang lagi kedebann dari adik.
Si mama baru nak dapat' penyakit' viral from anak2 neh. Mama siap pakej sakek pale yg rase nak antok je kepala ke dinding! Sakek belah kiri Y ar?
Si papa pun da start batok, ceme2 n sakek badan.

Tu gambau si adik kena ambil nebulizer. Lung dia bunyi2 lagu dangdut dah! Ha ha! ... Ekceli aku yg fobia bila doc kata adik kena ambil neb. Sebab, dia ni kalau nak start ambil neb je, berkungfu kuntau seme kuar. Giler susah nak pegang dia ook! (•͡.̮ •͡ )

Tapi tadi alhamdullillah, so far ok plak, dia tak nangeh time ambil neb. Da besar agaknya. !! Weee

Nak g klinik pun susah, ada story nak aku kongsikan. Nanti la ehh? Coze, ni pun use bb jer, tak larat nak hadap lappy. Kang BERUKben cam siput bertambah2 sakek pale aku. Muahahah...

Btw : thanx yer! Esok kalau aku sihat, aku BW blog korang :D. 

3 comments:

DiriKu said...

cepat sembuh semuanya ya?? INSYAALLAH! :)

zuliana abd rahman said...

alala...siannya si comei ni tak sihat ye.Anak yana pun masa kecik2 dulu kalau nak buat neb ni menjerit tak hengat.Satu klinik bergegar dgn suara dia.

Anyway..jaga kesihatan baik2 ye.Makan obat dan rehat cukup2 weekend ni.

Ajulaa said...

diriku : thanx ya! Amin.

Zuliana : thanx dear.Masa kecik mmg menjerit la,smpai serak suara dia. huhuh

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design