NUFFNANG

FOLLOW ME

Today's XTVT = Penat Sey -

Wednesday, January 25, 2012 0 Comments A+ a-

25 Jan 2012

Lawatan Tuanku Canselor Kubah Biru yang baru.

Even aku neh AJK kecil tak bape nak kecil la kannn....... Tapi Fungsi banyok la jugek. Huh! kalo xder haku, sape nak angkott n susun meje kusi? Sapa nak wat tagging? Sapa nak wat surat? Sape nak call sana sini? sapa?sapa? hoho!!

Aku ni hanyalah AJK kecil semut mewraahh untuk bahagian pameran, dat's y la kena siapkan seme benda okeh. Urm.. Semua PTJ dan Fakulti ambil bahagian dalam pameran neh. Dan aku tertarik dengan bahan pameran dari FPQS neh.

Iqra's Braile.

-

-

-

-

-

Kita yang celik ni pun kadang amat susah nak membaca jawi / Quran kan? Tapi yang tak celik mata ni, berusaha nak membaca dan mendalami isinya. KAGUN Giler lah.... dengan sentuhan.. ^^ Anugerah Allah kan.


p/s : aku test gaks tadi camno nak masukkan kertas untuk mesin braile tu, Tapi GAGAL. muahahhaa... Creadit to FPQS, kepada yang hasilkan IDEA Awesome neh.



AJK shud be ada makanan kan? Tapi pelik bin heran bin ape-ape ajelah eh? huhu.. LOKASI tempat LUNCH para AJK jauh dari LOKASI akhir event, Sudahnya bape kerat jek AJK dapat makan. Dahla makanan dalam bentuk 'bungkusan' tah sape-sape la yang ambil makanan tu kan? Sian AJK yang jalan kaki ke 'sana' pulang ke lokasi event, dengan tangan kosong sambil geleng kepala dan kata ' makanan da abes... ' ....


Macam tak patut jek. =) Dah la kami harus tunggu acara smpai abis. 1.30 baru selesai. 1.30 gak la patut baru dpt makan. Pegi khemah, sume YILLEK. ^^ urmm.. tatau nak kata apalah. * Orang yang jaganya wat pe ehh? lol.


Sudohnyer, aku whatApps encik Somi, ajak dia n frens makan Pizza, layanz.

Kenyang aku sampai saat aku tapi benda alah ni ok. ngen! ngeh! ngeh!




Hari ni kena ganti bos aku kat M** ...Patu tbos jaga smpai kol 7. Tapi bos masih MC, sakek mata katanya. =) So, aku ganti sampai 6.45 jek. Laki aku datang, aku blah ah..

Ni muka buhsan amat amat amat BUHSAN time dok @ ref desk tur. Student takde ape takde. Yang ade meje dan sampah sarap pameran.. weee


** Sile jangan muntah ok? =p