NUFFNANG

FOLLOW ME

Today T______T

Thursday, January 19, 2012 0 Comments A+ a-

# FEELING

Hari ni memang x best
Awat? aku pun tatau pasai pa...
series tak best ok.

Adekah aku salah cakap or gurauan aku diambil series plak? Pastu tacing?!! oh! series lemah giler nk layan org camni okeh.... hmmm..... bila aku cakap kauuu tacing, tapi pernah tak kau cube jaga percakapan kau supaya jangan sampai aku plak tacing?? hurm.. susah juga kan? Lately ni asek aku je pujuk ati. susah tol lah. Kawan-kawan gak. Tapi kalau cakap selamber je harus tak aku tacing?

# @ WORK

Marah pun ada, semua perasaan tak best tu ada okey. Mahu tak rasa marah dan geram segala? Sebab kita kena wat keje yang sama 2-3 kali, mahu juga up ke 4 kali. Kudrat ni juga yang nak dikerah, y tak boleh buat 1 keputusan yang mnyenangkan semua pihak??? Adekah sebab kami ni cuma orang bawahan yang boleh disuruh itu ini ANYTIME?? oh!! sick of that!

# TEMAN KONGSI BICARA

Ermm.. tak seperti hari-hari kebiasannya.. Dia tiada. Sibuk mungkin? or da buhsan, menyampah or tersentap? Entah, ai hve no idea. Kalau ada kesilapan aku, minta maaf la yer. Mungkin tak sengaja. Tapi apa? ohh!! crazy memikirkannya. haishhhh!! Kadang rasa frenship ni akan berakhir jer .......
Aku tengah kerja ni.. jap lagi jam 10 balik la.. =) ambil sedikit kesempatan menulis bicara hati ini. wahhhhhh!!! ... selalu bila keje malam camni, ada la teman bual bicara.. ni takder pun... sunyi je rase............

# WOW GORJES

Hari ni group macam sunyi sikek.. sebab ramai da dalam mood cuti agaknya +ve thingking. ngee. Hari ni plak English Day @ Group. he he he .. Aku pun agak bizi. bizi blokwalking blog kengkawan......