FOLLOW ME

January 15, 2012

Susun la panjang-panjang.

Ni la keje apiz dan ayiz.
Time mamanya masak ke, mengemas dapur ke. Nila keje mereka. Susun toys panjang2. Kadang2, smpai mamanya terpijak-pijak toy.

Haha... Mama kemas dapur, dia berdua 'kemas' depan.. Takpelah, janji tak kacau mama buat kerja rumah. Bagus juga jarak anak ni jauh, boleh tolong mama jaga adik, yang tak bagusnya, abang manja lebih, kesian takder kawan. Ermmm, takpelah, dah itu ketentuanNYA kan? Redha. At least, apiz ada juga adik, ingatkan dia sorang jelah anak mama dan papa. =).

Alhamdullillah, tahun 2010 menggembirakan mama dan papa. Apis, tolong jangan tulis nota menakutkan papa mama okeh? Janji tau! Apa yang apiz nak beritahu, cakap terus dengan papa mama.. Kalau sayang, kata sayang, kalau rindu, kata rindu. Tak perlu apiz bazir kertas tulis itu ini, its' scary lah nak!!.

Contoh tulisan apiz
" Apiz sayang mama dan papa, apiz sayang sangat2, papa ingat tak kita jalan pergi zoo. Itu kenangan paling indah dengan papa dan mama. " ...

Sekali baca cam tade pape kan? Tapi bila syaitan tu ada, mulalah fk...aish, anak aku ni nape? Buang tebiatt??? .....so!! Pls jangan menulis lagi.....

Mama + papa + apiz + ayiz.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design