NUFFNANG

FOLLOW ME

[Sons] = Flashback eh?

Saturday, January 21, 2012 0 Comments A+ a-

Wahhhh......... ** sukati la nak up pasal anak aku ni kan?

kihkihkih. Macam da lama jek tak story about them. Asek merapu je selaluu :p

Ekceli bila si abang da makin beso, selalu teringat, betapa baiknya dia dahulu. Yela, now da darjah 3 kan. beso dah anak bujang aku. oh! mama BARU nak masuk geng suuuuuweeeeeT 30aN =)




Ermm...da lama mama tak training boling dengan abang apiz kan? huhu.. esokla nak? .. kita lawan. Kalau menang bayar game! hak! hak! hak! harusla mamanya yang menang kan? Dah kalo kalah bayo game, mana plak apiz nak cekau duit nak bayau game? Cekau papanya jugek :D




*** MOTIF?

Bajet kiut? wahahaa..memang kiutpun.. anak mama dan papa kan? Selalu dengar orang kata, eleeee...kurusnya apiz. hurmmm


** Memangla dia kurus, dah sah sah mamanya pun kurus, soo??? , janji anak aku sihat walafiat. **




Ayiez!!
Next week bawa cucuk untuk setahun.

Mengikut informasi Dr.Sabri, untuk cucuk setahun, perlu extrakan 2 bulan. Makna kata, cucuk setahun pada umur bayi anda 1 tahun 2 bulan, kerana mengikut kajian para dokter, untuk memberikan kesan bahawa ubat 1 tahun benar-benar inmun dalam badan simanja.


Wahhhhhhhh!! da macam iklan ko.. =p




Abaikan bantal busuk ayiez eh?
Ni pun bajet kiut laa neh? hohoho......suka sangat tido tertonggeng².Tak payah nak tonggeng sangat la baby.

Next week nak cocok montot. :/




Sayelah KING's penyepah toy dan barang abang saya!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
owhhhh anak-anak mama, koranglah pengubat rindu, duka lara mama.. Balik keje penat, tengok kamu, layan kamu, ilang semua penat lelah mama..


Be a gud boy ok sayang? LAF U BOTH.