FOLLOW ME

January 24, 2012

Seronok!

Seronok sangat dapat contact balik kawan-kawan sekolah.
Perangaiiiii memasinggggggg.........sama jek!!
ha ha ha !! sakek perut layan depa neh.
Komen @ Group SMKBBB 1995-1999 = dekat 1 posting ajak lepak minum petang jer pun.. sampai 5 ratus lebih! hamboih!! bab merapu bagi la kau orang kan!!

Soryyla babe. Plan Adhoc nih, aku memang takley juin le nampak gayenyer! Yela.. kalau single mingle ley tahan lagi la babe. Ni da kawen ada laki, ada anak duo! mano nak kena mintak ijin laki lagi kannn? muahahha.. tapi enjoy bangat sama korang!! Jadi orang kau orang yer! Dulu kat sekolah seme pakat syaitoooooonnnn neh!! Geng lepak batu bersurat, geng lompat pagar sekolah, gunting pagar semata-mata nak g lepak makan roti canai. aduiyaiii..... =)

AKU RINDU SAAT tu ler BABE.
Masa ni lah aku teringat arwah Bff aku Arwah Ila. hurmm.. Dekat sekolah berkepit dengan dia jek la.. Aku akan tetap ingat " Zuraiela" babe. Semoga kau tenang disana. Amin Ya Rabbal Alamin! . Arwah Liyana... oh! cepatnya kawan-kawan baikku pergi. Allah lebih sayangkan kamu. Semoga kamu juga tenang disana. Amin Ya Rabbal Alamin.

Teringat cikgu cikgi yang rajinnyer spotcheck kain sekolah. ha ha ha! sape dulu rajin men conteng ala-ala kreatif kat kain, terutamanya kat peha! Cikgu mengajo kat depan, kau kreatif kat belakangkan?? =) hik hik hik. Alahai, banyaknya kenangan manis. Pahit tu sebab kau yang malas datang sekolah dan tak wat homework! Pastu kena marah ngan cikgu! tu pasal la jadi pahit! lol..

Then teringat dak dak laki (zaman haku la neh) Pakai seluar sekolah yang kaki seluar besar! Cikgu selalu cakap kaki seluar kipas lalat! Then kalau yang popuan kaki kain meleret² kat lantai. Memang kena setepek larr ngan cikgu! Kain sapu lantai! Muahaha..... yang selalu kena neh, geng Fara, Ida, arwah iela.. hak hak hak.. aduiii! ** Memori tu still fresh lam paler okeh!

Aku gembira sangat. Sebab FB menemukan kami semua. Ada yang dah beranak pinak, ada yang da berjaya dengan karier masing2. Heee.. Ada masa kita lepak sesama ok!

RINDUSAMAKAMU!!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design