FOLLOW ME

January 7, 2012

Sellfish a.k.a penjual ikan haram jaduuu

As-salam,
Ni memang hagak hangen.
Kalau kau orang @ position haku, hape rasenyer ehh?

Aiyaaa!! Orang putey kata 'no manners',

Disuatu masa disebuah kedai makan : .
Korang juz imagine, tengah sesedap makan ngan family, mentiber tiber ada cahaya spotlite baekkk punyer hala kat kau orang!....

Pergh!! Memula terasa cam artis dow..... Haku henggat jap je la dalam 2-3 menet, after 2-3 menet, sorang popuan tahi lalat besau kat pipi keluar ngan anak kecik dier.... Lol! Kau nak g order ke?? Tanpa tutup spotlite kau tu?

Sebelah meja haku, ada 4 brother, siap cakap sesama kawan " pergh! Cam artis sial! , panaz weh...da la lauk ni panas, kena lak spotlite, bertambah2 panas makanan kiter weh!"

Lampu spotlite dier memang ngam ngam kena kat table aku. Haish....berangin je laki aku, seb baik kami da nak abes makan. Aiyaa!!!......hurmmmm.....masa popuan ni turun kete n jalan sebelah table aku, lakiku da wat isyarat kat dier, buat muka kerut2 then tunjuk kete dier. Dia ley pandang je laki aku, then tengok kete dia dan blah! Kau ingat kitorang nak tanya kau pakai spotllite ape ke???? .............

Nak g bayar, aku singgah table popuan ni, aku cakap " aloo kak, spotlite kasi tutup la, ganggu n silau la....." Dia nyer feedback cam gampengss ......wat muka takder perasaan! Nak je haku cabot tahi lalat beso ko tu! Hadoiyainyer pun! ....

Grrr....sebelum banyak lagi perkataan tak elok kuar, bahek aku tido! Aku mmg marah! Sellfish ok! Even dlm kete ko ada 2 lagi anak ko, jangan SULUH orang dgn spotlilte. Belajar sket hidup bermasayarakat. Aiyaaaa!!!!..............

** sungguh mengucap panjang aku, semoga bertabahlah haku bila jumpa org macam ni!

Nunitening!
1.27 am

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design