FOLLOW ME

January 13, 2012

Selamat Pagi ♥

Alhamdullillah, masih bernafas lagi untuk hari ini,
Masih sihat lagi tubuh badan untuk menjalani rutin harian.
Semalam hari yang amat-amat meletihkan.
Menolak buku, angkat buku , tolak troli.
haiyaaa.......mak da tua tau nak. Mak dah tak segagah dulu lagi.
 
hik! hik! hik!
 
Urm.. semalam antar usu balik rumah, cian apiz, tak puas lagi kot nak lepak dengan usu.
Tapi nak wat camner, da seminggu pun mak da rindu. he he he he
Anak bongsu la katakan yer! =p
Abah dalam mood baik pulak semalam, nak pulak dia borak². he he he
Da nak pencen da abah eh?.......
Acik pulak, bila nak bersalin yunk?
Macam da tak larat sangat da along tengok. aiyaaa.......
Semoga dipermudahkan la yer! Bersalin operate dan normal sangat-sangat berbeza okeh! =)
All the best untuk 'push out the baby'
ngeeeeee ..........
 
Hari ini terlalu banyak kerja akhir minggu yang perlu diselesaikan, Insya'Allah Ajulaa can do it! .
Senang kan, settlekan keje-keje minggu ini, minggu depan bukak cerita baru pulak.
ahakz.
Semoga hari ini kan baik-baik saja.
Amin, Insya'Allah. ^^
 
m In the mood CoUntInG Day'S.
Cepatnya masa berlalu! .................
 
 
Azura,
WithLuves13012012
 

3 comments:

♥ Elin ♥ said...

waahhh silau lah dtg sini merahhh u..
:)

syukur alhamdulilah masih diberi pekuang untuk bernafas.
semoga allah merahmati kamu.

♥ Elin ♥ said...

pekuang lak..peluangg... :)

dah post baru perasan. :)

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

Elin : haha, faham lar yunk. Semoga kamu juga sentiasa dalam lindungan rahmatNYA.AMin.

thanx visit ya, ajulaa suda polow kamu.

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design