FOLLOW ME

January 26, 2012

[Segmen] ' SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH '

Nak jOint jugaklah segmen neh.

Baru best, tambah kawan blogger. Follow mempolow.. =) Jom tengok! susah ke senang nak buat entry neh? Senang jerr babe!


1. Buat entry bertajuk ' SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH ' = da buat dah!
2. korang tempek banner segmen yg simple kat atas tuh = pun dah ^^


About Aku yer? Ok. Nama juz call Ajulaa. Entah nape suke gile name tu, ni mulanya BFF la yang panggei² macam tu, pastu tros lekat. ^^ Layanz.. janji nama shedappp ;) Umor aku boleh dikatakan nak masuk sweet 30 lah!! ha ha ha!! Sweet ape? lom la tua sangat kan? Still Gorjes what? =p

TUJUAN berblogging : ha ha!! saya mula berblogging start April 2010. Saja suka-suka bercerita dan berkongsi tentang perasaan suka duka di alam nyata, serta berkongsi ilmu! Juga berceloteh tentang keluarga tersayanggg ^^


kena anta kt farah before pukul 8 malam pada 28/ 1/2012 okeh? Dah Cik Puan Farah. Saya da buat da seme neh. Ok taks? :P hiksss

18 comments:

nadzirah sofia said...

ramainye:D

Ajulaa said...

hakhak. ape yg ramai dear oi.. BW BW BW :p

Tiera Nordin said...

Haha, yeke? TQ Akak Ajulaa. Tak perahsan plak sy y ke 400 tuh, TQ promote. Nama ja blog dr 2008, tp malas update sbb bz study time tuh~ Tahniah ^_^

~ FaRaH izzAtY ~ said...

THANKS JOIN ! :D
SENARAI NAMA PESERTA FRH DA LETAK DI ENTRY
LINK AKAN DIUPDATE DRI SEMASA KE SEMASA :D
SELAMAT BERBLOGWALKING (:

Soul Lee Hin said...

datang dari segmen yang sama. :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Shafina Sofian said...

http://underskema.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

nurpiska said...

dr segment yng same.
slamat brknalan:)

Cda CdOot said...

Senyum sini !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Clara said...

Snggah sni..

>,<

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

shiema sufian said...

Shiema singgah sini, senyum senyum, klik klik. JOmlah singgah belog Shiema. Click semua yang boleh Click ye : follow button, Like button and Iklan (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

sue perbs.. said...

bru dtg sini.. dri segmen same... folo awk.. jemput2 singgah ek

Ajulaa said...

wah, ramainya, nanti ajulaa sihat sikek ajulaa bw yer. thanx ok

rOsE p!nk said...

singgah snie

http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

Engku Muzahadin said...

singgah n follow sini...
dr segmen yg sma :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Diera Tekikushika said...

hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. jom g blog saya pulak meh =)

Leeza said...

lezza dtg dr segmen yg sama
done follow sini, dh clik2 apa yg patut
my id: azil_ron

do visit mine too:
http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

dUnIa fAnTasY kU.. said...

dri segmen y sama :):)

http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html#

dUnIa fAnTasY kU.. said...

dri segmen y sama :):)

http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html#

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design