FOLLOW ME

January 26, 2012

Rumah baru dann Kenny R.

Weee weeee.... Belog berwajah baru la wehh!! Ooohhhhh!!! Aku da pakaikan dia fair n luvely supaya putey berseri2... Ahaha!! Alahai, aku ni memang cepat borink okeh! Akceli kaler merah darah tu da nice one dah! Tapiii entah!! Jariiii ni dok gataiiii cari new template! Lolz!! Sekali aku jumpaaa da... Apalagi!! Zassss!!!!

Ok! Ni nak habaq mai pasai Kenny rogers! Bukan kenny and martin okeh? :D. KR is one of my fav dish! Urm... Perkara menghampakan ni da berlaku tiga kali. Kalau sekali, ooook, Maybe, aku dtg salah time, time pick hours! Bukan KR ni koto or etc! Tapi, kita dtg sana tapi mostly yg dtg nak makan nasi! Aromatic rice die tu, anak aku manalah makan spagheti or macaroni n cheese? Kalau tekak aku, ok!! Bolehla layanz! ...

First kena dekat KR the Mines, dtg jam 7.10 malam, order beria, itu ini, sekali after 3 minutes " kak, nasi abes"... Huh! Aku tgk jam, baru 7.10!, org punyela ramai lagi.. Hmmm, tu la fes time, aku masuk kedau KR da duduk, da ambil bb chair then keluar! Yela! Nak makan apa kan? Sayo n ayam? Like aku cakap, kalau aku ngan laki aku jer takder hal derrrr...................... !

Kali ke 2 dan 3 terkena kat KR Seremban 2. Ok, memula tu kena, masanya da 9.25, ok! Gilerrr logik kalau kau kata nasi abes masa tu, sebab! , masa tu da dekat jam 10, kau takut rugi nasi x abes kan? Huh, ok bley terima, tapi kalau kau datang jam 7 malam?? Nasi abes! Logik?... Kau ada lebih kurang 3 jam lagi nak abeskan nasi baru tu ok! Kalau kau cakap kat aku, rice undercook, ok, aku tunggu! Ni kau kata da abes!!! Oh! Aku da fk kau org mls ok!

Len kali b4 aku konpem order, aku nk suro kauuuu g cek lu stok nasi kt dapo! It is enuff for us! Ni bila da konpem order, then kau da antar air, kek n muffin segala, pastu terhegeh2 dtg kate nasi abes? Wuuuuuu wade*** lah!!!!... Ni mcm trik nk kenakan pengguna je ni! Kastemer TERpaksa ambil menu lain!

Haihhhhh...........buatla keje ikhlas, tau la tu bukan KR ayah kau... Lolz!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design