NUFFNANG

FOLLOW ME

REVIEW [ Papa I ♥ U ]

Tuesday, January 24, 2012 0 Comments A+ a-

ohhhhhhh!! anakku busan duk rumah. Haruslah ku langgan citer neh. Bajetnyer nak kuar bercuti, tapi dah KETUA keluarganya domam, sume plan KANSEL. ha ha ha! Mak ok jer....lagi syiok dok umah :D


Ok.... Pada aku, citer ni aku bagi 4 star. Jalan cerita dia best, tak mengarut, cuma part kat restoren tu, yang dia si PAPA ni order air kosong, then the waiter tu marah dia depan kastemer lain. Itu tak masuk akal. Dan rasanya tak berlaku dlm kehidupan harian. Itu sudah melebih-lebih. Ops. Budak kecil tu sangat comel okeh. ** Book boleh? wakakakak =) LOLz


Aha!! Yang lain tu biasa-biasa saje, citer ni memang untuk tontonan UMUM kan? So, bagi dan bawa anak-anak menonton boleh sangattt! ......... Cuma, part si PAPA mencuri khemah, nak ambil gula-gula tanpa bayar dan memakan makanan dipesan pelanggan adelah part tak bagus! . Emmmmmmmm........ boleh diperbaiki lagi citer neh.



heh!! OKla.