NUFFNANG

FOLLOW ME

Rajalawak 6 ^^

Saturday, January 21, 2012 0 Comments A+ a-

Selepas Maharajalawak Mega yang bikin pecah perut aku, nak juga tonton Rajalawak 6 .. Rajalawak yang pernah lahirkan Zizan, Johan, Nabil & Sepah. Antara yang suksess ^^ ----Agreed dgn aku? miahahha ...




Tapi after 2 weeks menonton.... Tak de apa lagi yang boleh buat aku gelak kaw-kaw..yang agak Ok dan best is Kodan. Yang lain, ada so - so.. dan memang tak best langsung!

Kenapa perlu nak buat lawak smpai terkangkang-kangkang, terbongkok-bongkok badan? Come on la...Zizan , Johan dan Nabil tak perlu buat semua tu pun?? .... Mereka ALONE lagi. Sama seperti Kodan.
Sepatutnya bila bertiga atau berdua , lagi banyak Idea. Tapi jadi lagi tah pape. huh...sorrry....

Nak tengok next week. huiiiiii ..........
Yang buat aku ketawa tengok RL6 ini bila tgk gelagat si Johan dan Zizan serta David Teo. hak hak hak!!

Jadilah.......janji dpt gelak! :p