FOLLOW ME

January 10, 2012

Pot Lepak Pot Pet

Ok. Hari ni banyakkkkk free time.
Jaga kaunter le katakan, student pulak boleh dibilang dengan jari kaki.
phewwww.............lau tak.......mau berpoluh asek bangun duduk, bangun duduk. he he he !!
ops......jangan mengeluh! sebab itu adalah kerja! sakang ada masa free pun sepatutnya sila bersyukur! okey? :D

Hari ni banyak layan kengkawan dekat one of my group Gojes. he he he . Semua seporting moting abes. No gado² okeh. =) Kami ada geng kutu Gojes, kami ada geng Besday mommy Gojes n all. Everthing inside. Nak juin? he he he . kena ada pesebuk dulu. Then req ler.. tak pun, leave komen sini, nanti julaa kasi masuk skodeng eh? :D

Asalnya buat group ni, for lepak² ajer ngan mommy's² dan ladies. Seronoklah , lepak dengan geng-geng sekepala, lagi-lagi ada mama si kembar, wahhhhh... beznyer! nak twin gak ah! .... Doakan ai eh =) Ameeeeeeen...................

Dekat group Gojes aku ada wat a few kontes.
Kontes terbaru is : Berbloging ala-ala diary. kena rajin lar. At least - 1 har 1 post. Baru best! Anything yang u all rasa best nak kongsikan! takder sekatan. kihkih.. Kontes ni at least melatih korang asah kepala otak untuk more kretif. ;) Selamat berjaya! 50hengget tuuuuuuuuuu hadiah! tamau kah? aiyaaaaaaa.........

oh! aku lapaq- lapaq giler babun.. ni BS baru call, katanya badan ayiez kena merah² dan gatal² .. so dat dia agak meragam.. alahai anak emak. Mama duty kaunter ni yang........rehat kol 2 . Camner? Sapa nak ganti mama? da semua berkire? huhuhu.. nanti time rehat mamabawa awak g klinik eh yang? ..... aalaaa cian anak mama.. ala sian dier..

*** Hati tak bape tenteram bila anak sakit kan? ;)

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design