FOLLOW ME

January 24, 2012

Pakai Lutut ke Otak ?

Tak patut ada lelaki kuakan statement nih.


" Sebab tu kalau anak dah besar degil mcm lembu jangan salahkan sesiapa....Sebab dari kecil dah bagi susu lembu "


:: Kalau da memang Nakal , Nakal la juga

:: Jangan salahkan susu

:: Salahkan didikan mak ayah


Ni dah jadi Lembu punya Susu, Sapi dapat Nama.

Mana ada ibu yang tak mahu menyusukan anak die? Keluarkan statement pun agak-agak ler. Banyak faktor yang menghalang. Oh! Cakap senang, Cer buat tengok. Sebagai seorang manusia, sila Fikir guna AKAL ok. Jangan menaip ikut suke suka jari je yer! .


Takder siapa menidakkan khasiat dan kebaikan susu ibu. Tak semua ibu pemalas, dah kalau wifey kau yang malas pastu minta beli FM, then kau kuar statement menghukum semua IBU? Aiya.!! ..


#NtahPapeLaKauNie#

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design