NUFFNANG

FOLLOW ME

MOTIF?

Sunday, January 08, 2012 1 Comments A+ a-

Ok, takde yg hots berkaitan aku, cuma nak citer rasa yg macam tak bape nak sesuai.

Ok,
Kau kata kau bukan 'orang senang',
Ok,
Kau kata nak makan bez2 pun tunggu hujung bulan.
Ok,
Kau kata dwet banjer kau pun dicatu.
Ok,
Kau kata nak soping brang kau sendiri pun susah.
Ok,
Kau kata nak beli itu ini pun kena pk 2x

See ??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dahtu! Update status fesbuk yo yo ooo jer cam oghang susah la sangatttt kan? ....
Pastu, tetiber :

Kau update :
" Baru bulan lepas anak jahanamkan phone adroid.. Ni ko main Iphone 4 emak pula yer? " ..."Nampaknya Iphone 4 emak ni, jadi hak kamu la yer nak? Mak kena la ambil Tab pulak"

Wah....!! Selaku oghang yg selalu bace status update ko tu, like mcm " wa...nak beli makan susah, tapi beli phone senang giler!". GRATS! :D

** toksah la manjakan sangat anak dengan gadjet2 neh..lau yer pon ko kayer amat! .. Tak suai. ;)

Motip ? Nak eksyen jek eh? :p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments:

Write comments
January 9, 2012 at 12:13 AM delete

uihhh...banyak benda susah tapi hp canggeh2 yer...nie 1 hal..1 nak minta perhatian n perihatin...2,nak menunjuk2...adess..x k0se nak melayan..agak2 ler klau nak minta simpati skali p0n..ish2..

Reply
avatar