FOLLOW ME

January 26, 2012

Happy 10th Anniversary For 'Nazura'

Assalamualaikum. Finally, Tarikh itu muncul jua kan? Semoga aku dan suamiku kekal bahagia hingga ke syurga. Terlalu banyak nak dikongsikan suka dan duka. Biar ianya TERSIMPAN kemas dalam ♥ ini ok?TERIMA KASIH suamiku, menjaga, memberi dan menyediakan segala-galanya yang diperlukan dalam kehidupan ini. Dengan adanya anak-anak, tambah memeriahkan lagi hidup kita. Maaf jika masih lagi tercari-cari dan belajar bagaimana menjadi isteri yang sempurna di mata kamu. Ilmu itu tidak akan habis. Samada kita nak belajar atau tidak. Terpulang pada masing-masing.

TERIMA KASIH juga buat keluarga kedua belah pihak yang memahami kami sekeluarga. Mak ayah yang banyak membantu, memberi nasihat dan tunjuk ajar, serta keluarga mertua yang open minded! .

10 Tahun itu berlalu dengan bermacam-macam kenangan pahit dan manis. Yang manis biarlah kekal dalam ♥ ini. yang pahit kami jadikan pengajaran. Doakan kami yer kawan-kawan. Masih banyak yang perlu kami pelajari dan baiki. Semoga hidup kami bertambah-tambah bahagia lagi dengan limpahan rezeki dan anak-anak Insya'Allah. ♥ kamu.

*TakMampuTahanAirmataIniBerlinang*
26 Jan 2002 - 26 Jan 2012

4 comments:

zulyea said...

c0ngrts...alhamdulillah,sem0ga berkekalan dunia akhirat...amin..

sue zainun said...

selamat ulangtahun..semoga berkekalan hingga akhir hayat

Ajulaa said...

lyea : hiks.. thanx dear. AMIN!

Sue : thanx sue.. Amin! Amin!

NURULHANIF said...

happy annivesary.. moga kekal hingga akhir hayat.. beza sehr je ngan sy.. ;)))

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design