FOLLOW ME

January 21, 2012

Gelis + Takot + Fobia.

Oh! dalam dunia ni musti ada benda yang kau orang fobia kan? Same goes to me ok. Aku sangat-sangat-sangat fobia dengan "snake". nak menulisnya pun rasa seriau, apetah lagi nak tengok gambaunya, tertengok secara livenyer!! Oh...........!!! gelis geleman okeh.
Nak dijadikan cerita one of my staff terjumpa benda alah ni kat one of our troli rosak. Hmmm, lokasi dia dekat tempat anak-anak aku selalu bermain. Aduhai.. Thanx god. Nasib baikla kaunter ni dah dipindahkan kan? Kalau tak?? Khamis malam tu aku bawa anak-anak aku.. then mereka main tempat benda alah tu lepak?? oh! my!! cannot imagine apa akan jadi okeh. ;(

Tapi kan.. camner eh dia boleh masuk dalam library? Sesat mungkin? adeh!! sila la positif yer! Semoga takder saki baki lagi benda alah tu kat dalam opis ku.
Series aku FOBIA. Sebab dekat Mahkota Parade, ada orang jual snake plastik tu, then baling kat aku. Memang aku menjerit menangis serupa orang gile ok! Tak pasal orang tu kena maki dengan laki aku. Kalau aku ada sakit jantung ker.. CAMNER? tak pasal kau kena tuduh membunuh tanpa niat!! Nak gurau agak-agak okeh!!

Tahap FOBIA aku ni kadangkala melampau sangat-sangat. Sebabnya?? Kalau dekat FB, ada orang post n tag aku pix benda alah ni, then masa tu aku use bb, memang aku campak bb ni ok. Then kalau keluar iklan kat tb keluar benda alah ni, memang automatik aku tutup muka dengan apa yang ada dekat aku, kalau ada badan laki aku, memang aku menyorokla dekat dia.

Lihat gambar pun takleh. Kalau selak-selak majalah atau suratkhbar, tetibe kuar benda alah tu, memang kena baling la segala benda dekat aku tu. oh! inikan pula jumpa LIVE?? huaaaaaaaaaaaaaaa ....aku DEMAM.

Besday aku da dekat. Hope takder la yang buat kejutan bukan-bukan. Ade kena siku ngan aku nanti! :/

2 comments:

mohd said...

sy xtakut cuma geli je sikit :)

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

oh!! me semua tak ley.. euwww =) hihi

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design