NUFFNANG

FOLLOW ME

??...*da biasa dah*

Tuesday, January 24, 2012 4 Comments A+ a-

Ok.. Tadi sembang2 dengan encik somi. Pastu dia kata "jom,khamis ni kita pergi Kenny Rogers nak? " Dengan muka eksaitednyer haku pun kata "nak!nak!nak!" Padahal memang rutin we ols g mentekedarah kat Kenny tu.. Tapi ni feel nyer lain la kan! Sebab anniversary we ols.

Pastu encik somi cakap " ni pesal eksaited sngt neh? Mcm la x penah papa belanja kenny" ha ha ha * aku da agak da, dia ni sure tak ingat date anniversary we ols neh! Saja nak test!

Me - " papa, khamis ni anniversary kita lah! "
Papa - " ha? Khamis ni bape hb?"
Me - " lol! 26 la pa "
Papa - erk! Annyversary kita date 26 ehh? "
Me - "erk!! Haha!! Yela pa! Pa ingat bape hb?"
Papa - " hihi, bukan 17 ehh?"
Me - "papa! Papa kawen ngan sape 17 tur? "

Both kami gelak sama2.
Aku cuma fikir, dia ni betol2 tak ingat ke! Atau saje test aku neh? Jeng! Jeng! Jeng!!! =p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments

Write comments
zulyea
AUTHOR
January 25, 2012 at 2:42 PM delete

sweet nyer papa..ekekeke...bini bagai nak rakk ingat dri awal bulan,tup2 dye lak kata 17hb..hahahahaha..memg sah x ingat...lelaki memg cmtu ekk..

Reply
avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
January 25, 2012 at 3:52 PM delete

wah best nye mkn kat ctu.. bru pnah skly je mkn..mhal ckit. x mmpu nak g selalu..hik3..

happy anniversary! :)

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
January 25, 2012 at 6:23 PM delete

lyea : hahaha, 10 tahun da kawen yunk, akak da masak sangat perangau dia.. annyversary mmg tak penah ingat, Tahun pertma je ingat. tapi besday selalu wish tepat 12 malam :)

Iezza : hahaha.. sebulan sekali bley kot yunk, satu kepala 18 hengget :) ngee :))

Thanx darl

Reply
avatar
zulyea
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:30 AM delete

hehehe....lelaki memg mcm tu kak...kte masak sgt dgn perangai d0rg,tpi x bermaksud d0rg x syg kte kan..

Reply
avatar