NUFFNANG

FOLLOW ME

Cucu Gegel Pertama Deligasi Radzuan :p

Tuesday, January 31, 2012 0 Comments A+ a-

NUR AMIRA BALQIS.
Lahir : 30 Jan 2012

Haha!! Amira cepat tua nanti! Weeee..kehkehkeh!!
Welcome to da world sweety!
Suke amatla atok nenek kamu yer! Gegel pertama! Konpem manja lebih nih!! Konpem makcik2 dia sibuk nak belikan pinky2 dress nih! Haha!!
Tahniah erk, acik, Nadia dan Zamri suaminya. Da sepasang da anak korang. Haku ni? Kalau boy lagi, aku nak tubuhkan KRU junior! Wakakaka....aci? Adehlaaa......

Tak sabar nak jumpa amira! Nak polok2, nak tium2, nak gomol2 dak muchuk macham... Ngeee... Semga cepat sembuh eh acik, melalui ceaser ke, normal ke bukan kita yang tentukan, janji anak sihat, ibu dan anak selamat. Abaikan mulut2 puaka turr....

Ape punya soalan la kan ? Cer korang terangkan :

1- eh, jumaat da buka 2cm! Nape bersalin isnin? Lamanya wan?
2- kenapa ceaser eh?
3- lor....keciknyer bb! # yang ni statement mmg nak kena bako!

Cer la kalo nak komen tu jaga adab sikek! Ba wau dal wau ha betol! .... Org tu da la nak bertarung nyawa, kau boleh tanya soalan bangang!