FOLLOW ME

January 5, 2012

1001 ragam @ peel manusia.

Hari ini hari stress sedunia buat members group. Aiyooo.....kerana 1 peel, abes 1 group huru hara. At the first place aku rasa its not salah 'penipu' tu...kalau betul dot dot tu 'muncul' lam group tu kan! ....

At the 2nd place, aku dan kawan2 rasa tertipu plak, dengan komen yg banyak pro n kontranya. Sat kata a, sat kata b, sat c....mana satu ni yunk?

U kena tipu ngan 'penipu' tu , then u wat endah tak endah je , like takder usaha nak selesaikan, apa tu?? .... Kami2 ni plak susah payah, pening kepala nak fikir ape ni? Ape niii??? Kes sape ni?? Nape diri yg teranaiya diam jek! Memangla nilai rendah but??? Kalau u kata da ada penipu lam group, sape ley duk diam n lihat jek? Kita dalam tu as adek beradik, percaya 1 sama lain, kalau camnila kesahnya....kepercayaan kami semua hillang tau! ....

Ini bukan main2 nyer kes, dis is serious!! Takat gurau2 kasar, takder hal la beb!! Tapi lau sampai tipu, its not easy to forget. Da komen ley delete lak! Suro ko cek @ email n notification, ko tak reti....aiyaaa aiya...
Sabau2 wahai julaaa........


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design