FOLLOW ME

December 28, 2011

Kenangan Street Fighter 2011 * All round, KO dan Masters*



Kami .... di tangga ke - 5 liga div 1


hebat kan? =)





Keseluruhan liga


Pusingan pertama : SF ditangga ke 10 dari 28 pasukan.


Mantap kan? =)





Mr.Bison.....pemain yang bakal kami rindukan,


beliau mohon direhatkan semusim liga.


No more ur smile n silly jokes =)


Miss u beb. datang la jenguk kami @ alley nanti ekh





RESULT Master Individual BPL 2011.


Gile kentang hebat score kan?





Our SF player - Top 10 tu...... RYU + GOUKEN + HAKAN







T-Shirt SF season 2012.

Meriah koooooooo......




Alhamdullillah.


Pejuang Jalanan berjaya menamatkan ligabumi dengan jayanya. Haruslah dengan jayanya kan?

Sebab memang berjaya pun. 2 season kami di Div 2. *Beta dan SF 1. masuk tahun ketiga, kami lompat ke Div 1.

ouhh.............. bila masuk Div 1, memang mencabar.. sangat-sangat mencabar.




Penah 1 ketika ada pemain main avg 2++ pun ngam ngam je boleh menang. Dannnn ... tak boleh buat sedikit silap.

Kejap jer depa potong tang konar ....




Ini adalah result liga DIV 1.

Street Fighter - Opponent




‎13 Sept 11 = Vs HPR (lane 9-10) - Menang 10-6

20 Sept 11 = Vs Peewit (lane 3-4) - Kalah 1- 15

27 Sept 11 = Vs Skeeters ( lane 13-14)- Menang 10 - 6

04 Okt 11 = Vs Makswips ( lane 11-12)- Menang 10 - 6

11 Okt 11 = Vs BTRB (lane - 7-8) - MENANG 12 - 4

18 Okt 11 = Vs Rb Bowlers ( lane 1-2) - KALAH 7.5 - 8.5

01 Nov 11 = Vs Super heroes (lane 5-6) - MENANG 13 - 3

08 Nov 11 =Vs Revolution (lane 3-4) - KALAH -7 - 9

15 Nov 11 =Vs Taming sari (lane 13-14)-MENANG 11-5

22 Nov 11 = Vs X300 (lane 9-10)-MENANG 13-3

29 Nov 11 = Vs Em bee (lane 11-12)-MENANG 9.5-6.5

06 Dec 11 = Vs Wakata (lane 1-2)-KALAH -6.5- 9.5

13 Dec 11 = Vs Pin breakers (lane 7-8) MENANG - 9 - 7




Pelbagai Kenangan Manis + Pahit ada bersama.. Kenangan MANIS la of kos paling banyak. bagus kan?


As team capt : Julaa harap kita semua dapat kekalkan momentum ini. TERBAIK lah.

Julaa pegang 1 jer


" Percaya pada rakan-rakan seperjuangan, support rakan-rakan, memberi dorongan dan bersikap terbuka, akan dapat mengekalkan keharmonian pasukan."


" T R U S T # M E



Report Knock Out - Pusingan pertama dan kedua team STREET Fighter lepas, Masuk top 8 sangkut. he he he ..

Ape-Apepun.. terima kasih buat supporters yang tak jemu² menjerit memberikan sokongan pau buat barisan pejuang. WE LOVE U.




Report Masters Individual -

Tahniah buat pejuang RYU yang mendapat no. 9

Tahniah buat pejuang GOUKEN yang mendapat no.6

Tahniah buat pendatang baru STREET FIGHTER HAKAN yang mendapat no.4



Yakin diri! pasti boleh.!! =)




Ini adalah LINE-up BARISAN PEJUANG STREET FIGHTER SEASON 2012



1.chunliAZURA

2.vegaNAZA

3.blankaYARIBA

4.guileEROL

5.goukenARIFF

6.akumaWOLF

7.hakanMOHA

8.kenAMAR

9. ???


Cukupla.. ajulaa takkan ambil player luar sebagai reserve,

Kami ada pemain back-up yang hebat.

Cammie / Ryu / Sagat / Bison.



***** Tunggu!!!!!! siapa dia yang akan muncul pemain ke- 9

Semoga team STREET FIGHTER 2012 akan lebih berjaya!!

btw : Good Luck Fighters yang berjuang @ MV Sabtu ni!!


=)



Azura,

WithLuv 28122011

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design