FOLLOW ME

December 17, 2011

A gift from Sarawak's =)

Alhamdullillah, huby safely landed @ lcct jam 11.30 pagi tadi.
Sihat walafiat nampaknya. yela.. bukan masuk utan kan? hi hi hi..


Mama happy sangat, papa selamat pulang ke pangkuan keluarga tersayang.


nampak perubahan sikap adik. Bangun pagi tadi bukan main ceria je muka dia. Alhamdullillah, anak-anak kembali bermanja dengan papanya


=)


hehe ...... papa belikan sedikit ole-ole. Actually, mama tak harap pun papa belikan gift from Sarawak. janji papa pulang dengan selamat dan sihat walafiat. Itu sudah memadai bagi mama. * serius.


I know my hubby.. bukan kaki sopeng, bukan kaki jalan, bukan reti tawar menawar. Kalau rege 50 , 50 gakla dia bayo. sedangkan boleh dapat 45 / 40 =)


kih kih kih kih ....




Ini lah serba sedikit gift. Yang pasti.ada for mama, for abang n for adik.


Thanx papa. Nilai tak penting, yang penting ' ingat' kami .:D LUV u.




Dis is for mama * princess* weee weeee ♥!♥!♥♥♥


Rantai mutiara.


** macam mana nak tau ini mutiara ASLI?
ok.. sile buat begini :- Jika kita gosok2 mutiara ini, ia akan keluarkan pasir2 halus, then bila kita lap pasir tu, mutiara tu berkilat. Maknanya, ia mutiara ASLI :D hehe.. aku da tryyy =)


Thanx u papa.


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-






Ini pula gift untuk anak kesayangannya. api3z dan ayi3z.


Kucing kucing dan buaya........

Buaya kayu tu sangat santeks okeh.

Pandai papa beli :)


-


-


-


-


-


-


-



Kalau pi Sarawak, tak sah kalau tak beli kek lapis sarawak kan?
Okeh. Papa beli 4 jenis. Semua SEDAP koooooooooo...........


1 hari je abis 2 jenis. Esok abes semua. ahahah


-


-


-


-


-




Ni cerita lain.


Duduk rumah mak 3 hari, kembung perut haku dengan cempedak bak kata anak acik, CECEDAK. kihkih. cute jek! =)


Buah-buah ni datang dari Rumah mertua adik.. Mertua adik ada kebun buah-buahan.... huhuhu.bila tiba musim buah.......phewww.. tak yah beli. Sile lah makan sampei muntah ko.......... =)




Thanx acik n Zamri.


*** nak doyan plak :p


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


pssss.......

psssstttt....

psssssttttttttt.....

korang nak tau tak??


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


heeeee...malu la nak bitau.....


-


-


-


-


-


-


-


nak bagitahu ni sebenarnya


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


nota tah pape : psss....ai da tere guna apps BB.kihkih. smiley pelbagai ko..! ;)




ok! tak kelakar. :p

1 comments:

Cik Bhulat said...

wah, seronoknya dapat hadiah dr yang tersayang...semoga bahagia dunia akhirat hendak nya

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design