FOLLOW ME

December 10, 2011

Blogwalking yg tak jadi SEBAB .........

Short post je lah nie..
Nak update pun tatau ape cer sangat nak citer.
Hari ni asalnya bukak lappy sebab nak blogwalking.
Nak gak pi jenguk-jenguk blog kengkawan..

Tapi TERBANTUT.
Sebab? =(

1. Berat ** ada lagu ke mebi apps yg berat. Mungkin tak berat bagi pc / lappy kau orang. Tapi berat bagi lappy buruk aku nie.

2. Loading lebih 5 menet. ** ok, aku malas nak tunggu! tekan X je pantas

3. Ada shoutbox @ shoutmix yang menutup page depan blog engkorang, mana button X nak close shoutbox pun tak jumpa! so..mari klik X jugak!

Aduhai......... so. mari kita tido sebentar!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design