NUFFNANG

FOLLOW ME

Blogwalking yg tak jadi SEBAB .........

Saturday, December 10, 2011 0 Comments A+ a-

Short post je lah nie..
Nak update pun tatau ape cer sangat nak citer.
Hari ni asalnya bukak lappy sebab nak blogwalking.
Nak gak pi jenguk-jenguk blog kengkawan..

Tapi TERBANTUT.
Sebab? =(

1. Berat ** ada lagu ke mebi apps yg berat. Mungkin tak berat bagi pc / lappy kau orang. Tapi berat bagi lappy buruk aku nie.

2. Loading lebih 5 menet. ** ok, aku malas nak tunggu! tekan X je pantas

3. Ada shoutbox @ shoutmix yang menutup page depan blog engkorang, mana button X nak close shoutbox pun tak jumpa! so..mari klik X jugak!

Aduhai......... so. mari kita tido sebentar!