FOLLOW ME

November 16, 2011

Udah la TEMAH!!!

Dah - dah
Tak payah la Temah tanya kenapa ai Blok Temah
Tak payah la Temah Pening pikior kenapa ai Unfren u all sefamily
Tak payah la temah menjadi PENskodeng TEGAR dekat wall kawan Temah

Dan

Tak payahlah Temah tertanya-tanya y.
Jawapan ada pada Temah.

ai ni bukan seorang yang Tuff.
ai punya hati jugek
ai bukan muke tembok

sebab
bila ai komen, u ol buat tak nampak je komen ai kan?
bila ai post.3 orang je reply kan?
bila ai tanya, tader yang nak jawab kan?

Pastu
bley plak u all sefemili perli-perli ai kan?

So, ai tanak hadap semua tu, and ai don't care apa yang u all nak pk pasal ai.
Sukati la weh.

Kutuk la ai banyak-banyak berbakol², ai tahu apa ai buat untuk jaga diri dan hati ai, ai tanak jatuh sakit sebab pk benda tah pape! u all tu sape? .ONLY c.y.C.B.E.R Frens ok. Dat's all garisan antara kita.

Semua perkara dan duit muit segala, ai halalkan dunia akhirat. Khilaf ai, ai keluar dari kelompok femili u all, so ai redho.

ai bukan bute.
ai bukan pekak.

ai boleh membaca dengan baik.
ok?

OKBAI.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design