FOLLOW ME

November 24, 2011

Saya Tolon jer

Aku ni bukan reti sangat nak niaga....
Setakat selai dua aku dapat untung da la.
Aku berniat cuma nak tolong kawan.
Lagi cepat abes, Lagi cepat leh serah duit kat die.
 
Kan?
 
Takpelah.. walo tak dapat 10 sen pun.
Janji niat ku Ikhlas.
 
=)
 
taknak la ada hutang dengan orang, even orang tu kata 'takpe.. takpe'
Not nice ok! ..
 
So. KAMU, tunggu yer, a few days lagi kamu dapat la lagi 1/2 payment tu..
 
Saya niat IKHLAS nak tolong kamu.
kamu kan kawan saya!
 
Azura,
Via Email .
 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design