FOLLOW ME

November 18, 2011

RM 100 ~

Hari ini - 18 November 2011

Hari ini - Hari Jumaat

Hari ini - Kena pi Skola amik Duit Bantuan Awal Persekolahan 2012

Jumlah - RM 100.00

Waktu temujanji - 10.30 pagi hingga 12.30 tengahari

Aku sampai - 11.15 pagi - NICE! tak ramei dah manusia


=)



Ada komen positif dari penerima
Ada juga komen negetif dari penerima
Ada juga suara sumbang cikgu cikgi
Ada juga pihak ambil kesempatan

A P E L A G I yang K O R A N G nak ? ? ?

Komen Positif :-

1 - Terima kasih K'jaan sebab meringankan sedikit beban mak ayah nie

2- Sikit² pun, janji ada juga terima, better then nothing aite?

Komen Negetif :-

1- Ala, ni sume nak pancing jek ne.. PRU kan nak dekat .

2- 100 jek! mana cukup nak beli baju + buku + yuran
** hello!! namapun bantuan, bukan KOS Sebenar, =)
3- Sepatutnya bagi pada yang benar² susah. Yang gaji 5-6k tak payah.
** senang ke nak detact sape gaji sikit, sape gaji banyak? :/

*** Kalau da tak suke... macam-macam la kan? Tapi DUIT tu still ambil jugak kan? sebab dikatakan sebagai HAK anda. BETUL?

=) senyum je la.

Suara Sumbang Cikgu Cikgi

1- Kalau ambil duit, amboiii kemain lajuk yer! Cuba time nak ambil report kad
anak.. ade cani?

My opinion :
Ada benarnya....... kalau time nak ambil report card anak, mak ayah bizi
kalahkan PM. Kuar sekejap pun tak ley..

Ambil Kesempatan

1- Kepada pihak skola, da kalau K'jaan kata bagi 100, bagila 100.. takyahla
pihak ko pepandai nak potong duit PIBG, duit Buku segala. Parent's tahu
t'jawab mereka!

Hmm....ape saja yang kita terima sepatutnya UCAPkan Alhamdullillah. mengeluhlah pada yang sepatutnya yerk! .......

API3z :-

Hari ini dia da start cuti, so, ai bawa dia g Opis ai.

Dia good boy. Yelah.. MR.Proffesor kan?

=)

Sure dia rindukan kawan-kawan NOTTY dia kat schooL. =)

Dapat jek duit 100 tu..

Ini komen dia


" Mama, apiz TAKNAK beli pape tau, apiz cuma nak beli KASUT, BAJU SEKOLAH, ALAT TULIS & BEG. "
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Komen Korang?
Tanak beli pape kunun.
Cettt!!!



=)

Anything 4 u my dear!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design