FOLLOW ME

November 17, 2011

RempiTs @ KL doooooooLu

Dulu.....................

Mula² keje.. Dok KL. Kos tinggi.

Bertunang + Berkawen + Mengandong + Dapat anak.

Anak tinggal ngan mak @ Bangi.

Pandan Indah dan Bangi bukanlah jauh mane.

Tapi jika hari² ulang alik nek KETE, walopun hanyalah kete Iswara buruks..

Ongkos tetap tinggi Okeh!


So... gedebak gedebuk.. bincang nak beli moto. so..... kami bli la moto ne..

sesuai dengan keupayaan kami nak membayonyer

Naza Symphony.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Asalnya kaler biru.. tapi sebab ahdek ipo pakei japs.. dia tuko badan ni kaler itam..


=)


layanz je lah kan?


=)


Kaler tak penting............


Bila da ada moto ni.......... penat pulak berulang Bangi, Bukit Mahkota ke UKM Bangi then ke Pandan Indah.


penat tau sebenarnya merempit ni.. lagi² ngan Skuter nie..

Haku rasa lakiku da bawak laju dah.tapi kat 'situ gaks' =p wakakaka


So........ pk punya pk... tuka kete la pulak, tuko Myvii....... beli 1.0 jek pun. Dah ituje yang mampu kan noks!


=)


So...............mula la saat moto ini tersadai di rumah.


After 2 month, bagi ahdek ipo pinjam puleks.. dia nak further study, takder kenderaan.........so. daripada tak pakai, kita kasi pinjem.. :D


Lepas 1 tahun, moto ni dipulangkan semula. pastu TERSADAI balik.

almost 2 years moto ni tersadai kooooooooooo............

Sampai 1 tahap, me n huby diskas memang nak BAGI jek moto ni pada sesiapa yang nak.


Janji


TUKAR nama.


So.. Kami da serah pun moto ni pada Juan......

jaga moto kami bebaik na..................


*** sob sob sob......


kenangan tur.


TERINGAT plak.


** Tersengguk² aku TERtido atas moto.. Tergolek kang, tak pasal jadi hantu bonceng + tido. wakakaka...

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design