FOLLOW ME

November 20, 2011

Ragam Ayi3z =)

Gelagat umor 1 tahun 3 hari

Adeh.. ada yang boleh bikin gugur jantung mama kamu ne.

Ada yang sungguh mencuit hati mama

Ada yang buat mama tersenyum kecil


Jom layan pixca

-

-

-

-

-

-

-


Ini dia kena 'tipu' ngan abang dia. Abang dia nak men game, dia nak men game. Last² abang dia bagi main gak playstation w/o pasang kabel. kihkih.

Punyala beria-ia dia tekan benda alah tu, dengan muka n mata kusyuk tengpk ke arah tv.


Clever boy kan?

Of kos la..

Anak mama


=)



-

-

-

-

-


Macam biasalah budak ni, SEMUA benda nak kena masuk mulut dia.

haishh....




Abang ada, adik pun ada. Korang ada? =)


I am a BIG boy rite?


=)

Yeah! Lihatla dunia...
Ayiez can stand alone.
Mama tak payah help ayiez dah!! wehooo..........




I can smile , I can give mama BIG smile.

Sweet :p LOL * Lot of Loves! ♥



Oleh kerana saya da jadi BIG BOY mama..

So, saya boleh panjat tangga kan?
Hadoihh.........................
Benda ni la buat mama nak gugur jantung nak oi.
Mama tengah bizi @ dapoq. Hang plak bizi manjat tangga yer!
Semalam update @ Fesbuk, dia smpai anak tangga ke - 5
Today, sampai atas dah kau!

** Kena beli pagar da ne.. =)
Money .. Money .. Money!! argh! Safety First,
Duit boleh cari. NYAWA??

=)


Kisahnya pixca dibawahni, dia tak sihat ekceli.

Merengek².
Urm..........ni terbangun jam 12.04 minit pagi.
Hadoih.. nak tanak, mama dia kena layan jugek.

Layan smbil pejam mata aci tak? :p


Mama LUVES ur Eyes la dear!
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design