FOLLOW ME

November 19, 2011

Projek @ Office

Bila kita kerja bahagian servis ni kan, kita kenala kretip sikit.

Masalahnya aku ni tak ler kretip, tapi kita cuba kay! .


Nak menegur pengguna ni bukan senang.

Even kita buat keje kita, jalankan tanggungjawab kita,

depa still anggap kita ni saje² nak marah mereka yang kekunun vogeh la tu? Bila masuk U!! ~ cehhh ...........


Salah satu perkara yang memang aku ley naik hantooo bila depa ni seme masuk lam lebri dan buat lebri cam pasar ayam.

Ok nice.......


Memang kalau sekali - ok ah nak tego

kalau dua kali - da lain sket da nada

kalau kali ketiga, memang aku jerit jek dari kaunter tu.


Dah kalau engkorang tanak dilayan macam kekanak ribena, pls behave la.

Aiyoooo.................


So.nak tanak, buat jugakla sinage - Silence is Golden.

Tuuuuuuuuuuuu pun kalau Student ni BUKAK mate nak bace!

Last 2 weeks, ni la keje aku + diana dan Syuhada

Print² , gunting², laminate, tampal² segala... huhuhuhu * tak suko!


** Kang ade plak yang kata kami wat keje bebudak tadika.


kah! kah! kah! kah!


lantak ah....... janji kami buat.. apa yang kami mampu nak buat. Setakat gosip n mengata je.. benda tu sure tak jadi ape.. ye tak ? so abaikan, AT least, ada usaha ke arah penambahbaikan. Bukan sekadar bercakap kosong!


=) Tin kosong tak der Pekdah tau.



Orang yang bertanggungjawab menampal.

ha ha ha ha ..

Thanx adik²

=)




Tadaaa.........

BETTER then NOTHING

=)








Kalau kau orang tanak senyap 1000% pun, pelis la RESPEK sket peraturan yang ada!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design