NUFFNANG

FOLLOW ME

Menziarahi Sahabat =)

Friday, November 18, 2011 0 Comments A+ a-

Alhamdullillah,

Kawan ai da selamat melahirkan anak ketiganya secara pembedahan.

Ni anak ke-3 kan, kalau no. 1 dan 2 operate, haruslah yang ketiga pun operate.


Nice date weh.......... 11 . 11 . 2011.

Seb baik bukan waktu ...... 11 : 11 : 11 pagi @ malam.

Ic baby ni sure cantik no dier kan? banyak no 1111111


=)


Hari ini kan hari Jumaat.. Rehat panjang, so hari ini plan dengan Diana, Syuhada dan Fizah untuk pergi ziarah Lily di rumah ibunya.




Nama baby ni : Azfar Hadiff ( if no mistaken ) nanti ai update yg benar.. setelah mendapat semes dari ibu dier kay!

Ibu dier tengah sibuk berpantang koooooo


=)


Gerams giler tengok anak Lily ni.. rambut lebat giler okeh. ..

Suke tengok baby.

Suke layan baby.

Anak kiter yang da setahun tu pun kita still panggil baby.

Aloh.kejapnyer anak kiter beso yek!


hi hi hi hi..

Pas ni kena plan for baby gurl plaks.

Sebagai peneman mama.. kalau sume boy.. boleh bukak team KRU la..


=)



Ni la ibu dier.

Semoga ko berjaya KURUS k.


* Ni cabaran nie wehh!!! =)


Makin sihat lak dier. Selamber gamble jek, even operate.

Katanya garis operate kali ni lebih panjang dari 2 yang sebelumnya.

adusss * kenot imagine.


Selamat berpantang selama 44 hari yeekk!!!!

Chaiyokkk chaiyokkkk!!!!



Ni puan Fizah dok try skill pegang baby.

katanya rasa kekok.

Aiyokkkkkk................

kihkih... macam ler anak dier da 3 tahun, smpei kekok tu kan?

hahahha...


*** Thanx diana, bawa kami² ni ziarah Puan Lily yer.

pada yang mengenali beliau.... ini la Pixcanyers


=)