NUFFNANG

FOLLOW ME

Happy Birthday Baby Boy!! Suweetheart mama!!

Wednesday, November 16, 2011 1 Comments A+ a-

Happy Birthday sayang mama ...

Sekejap je rasa da setahun....


Macam semalam je mama buat Pregnancy test ianya +ve.

Berlari turun tangga mama da beritahu papa dan abang apiz.

Tup

Tup

Tup

Genap 15 November 2011

awak da setahun.


Rasa tak puas lagi nak peluk badan kiut awak.

Rasa tak puas nak cium bau baby * bau syurga

Rasa tak puas nak tengok je awak baring² tak ley pusing²

Sopan jek awak tido. hahah


*** Gambar dibawah gambar hiasan sajo.. nak tunjuk baby ayiez da setahun :D



Ini gambau kek betul. Tapi ayiez makan cream dier sikit jek, mama + papa + abang + kawan² abang dan kawan² mama yang perabis kek ni kat alley semalam :D


*** Mahal ekk kek sekarang??? hiks

Sedap ooooo.kek sokolat Mocha ne... :d Phewwww!!! Menjilat jari ....



Notty boy mama

Tah hape la yang sedap sangat Enpon mama tu kannn.......terbeliak mato eh :/

pakai songkok papa dier. aduiyaiii..........




ade rupe wakil rakyat tak?

kah kah kah...

mama bakal rindukan saat-saat nakal kamu ne la yang oi..




ok.. ni plak asalnyer pix berebut belon ngan abang dier..

puas hati giler dia dapat pegang benda alah nie, tanpa gangguan abang die...




yeay!! finally adik dapat belon....wehooooooo

abang ade??? ade??? tader kan!!! adik ade............. weeeeeeeeeekkk!!! :p




daripada geget enpon, mari bertukar menggeget kipas mama......

ini budak memang PANTANG jumpa barang TROS nak geget n masok mulut taw. Sungguh laen peel dengan abang dier.. haishhh




dan lagi........ NOTTY face.




Sesungguhnya,

masa kini sungguh PANTAS berlalu.


Setahun yang lalu......

kamu dalam tummy mama


Kini.

kamu depan mata mama......


Q U O T E S


1. Siapa yang tiada anak, tak merasa manis dalam hidup.


2. Siapa yang ada anak, tak merasa rehat dalam hidup. ...


Saya tak nak komen yang pertama, sebab ia mungkin sensitif, dan sebenarnya kemanisan hidup boleh dicapai dari banyak perkara, bukan anak sahaja. Cuma, yang kedua tu, saya

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

MENGAKUINYA!!!

1 comments:

Write comments
nekmah :)
AUTHOR
November 16, 2011 at 4:48 PM delete

salam, hihi...
ayiez 1thn kiut!
kek 2pon nmpk sodap!
& love dat quotes!

Reply
avatar