FOLLOW ME

November 16, 2011

Dalam BersOsiALL


Bile BersOsiAL

Mula dapat ramai kawan

Musuh pun boleh tahan. Ops.............


Yelar... dalam reramai nei kan

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




Mana larr kiter leh kenal hati budi!

Setakat alam cyber!

Boleh pepure baik

Boleh pepure caring

Boleh pepure Inesen.


So.. kita boleh sayang kawan kita 70/30 percent!

70% tu pun da banyak noks.

Inikan pulak nak bagi 100% .

Da macam lagu Mas Idayu...

Chentaku 100%


Bila bagi 100% .bile TERgado..... tros TERsentap.

Bila TERsentap..... Tros TERunfren.

Kalau haku, tros TERblok.


Hmm....... pada aku, kalau aku suke die, aku sayang dia.

kalau aku tak suke dia, wat pe nak fren fren lagi.

lagi-lagi orang yang digelar gunting dalam lipatan?


Dengan aku kau kutuk dia, kutuk orang ni, kutuk umah tu, umah ni,

YER aku ngaku, aku TERjuin gaks. Mak aku penah kata, kawan ngan orang baik, baikla kita jadinya.. kalau sebaliknya, FK la sendiri yer temah? =)


Hmm...... So.. tak yah la nak TERlalu baik sangat ngan Cycber Fren ni. Honestly da macam-macam TERkena.. TER lagi. haish........

Mak jemaah tobat da..... takmau da rapat-rapat sangat. CUKUP sampai disini.


Bukannya aku nak kata aku BAIK kau orang JAHAT, Tapi, aku nak buat lain, lain yang difaham dan diterima akal. Takder niat pun nak SAING². Bukan dapat CASH Money. Cuma dapat K.A.W.A.N jek.


Akuk ni belum sampai tahap maki hamun orang lagi, kalau aku taknak tengok posting memerli kau orang tu, kira ok la aku blok kan?? =)

sebenornyer, sukati aku la kan? .haish...........


-

-

-

-

-

-

-

-



Ikhlas dari Ajula Najula.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design