NUFFNANG

FOLLOW ME

CongratuLatioNs PeRanTin!!

Sunday, November 27, 2011 2 Comments A+ a-

Musim cuti sekolah.


Maka, ramaila yang plan nak bersatu dan membina masjid.


Alhamdullillah.




Aku + Suami dan anak-anak menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf sebab tak dapat hadir ke Jemputan kalian. Untuk sis Nik Zura, memang da beritahu tak hadir sebab nak hadiri majlis Kaka Desperado with Yatie. Last-last, atas faktor kesihatan, Yang Nik Zura da memang tak pi, yang si Kaka pun tak pegi.




On date 25 / 11 / 2011 , huby diserang demam + batuk + selsema yang membuatkan seluruh badannya sakit². Tak sampai ati la plak nak paksa dia drive jejauh. Jadi pape, nyesal tak sudah! ........




Neway, ni SPECIAL entry untuk sahabat-sahabat yang tersayang :p


Mari saya kenalkan :-




Pasangan Bahagia 1

Ni Pasangan Romantika di Amor :-


Kaka (Hamka) @ Mr Bison dengan Pasangan Yatie .

Bernikah pada 20/11/2011

Jam 10.00 pagi


Semoga bahagia kekal hingga ke syurga yer~..

Nanti saya pass hadiah kat alley boling jek =)

Honestly, ai tidakla berapa kenal pasangan Hamka ne.. baru beberapa kali jumpa, salu berbalas² komen dekat FB je.. Tapi saya pasti, siapa juga pilihan Hamka, pastinya ianya adalah seorang yang terbaik. kan kan kan Hamka kan? =)




p/s : ai really LAF dis PIX u! xoxo!! coz.............u wear PINK stuff - ME LIKEY!!




This is Hamka @ Kaka @ Bison.

Engker Hebat SF nieh!

See........ pemaluuu la sangat kan?

Da nak nikah pun siap ley wat PEACE yo!!

kihkihkih.


Kamu memang seorang kawan yang baik.

Semoga kamu akan menjadi suami dan ketua keluarga yang baik.
Syukur dapat kenal kamu tau!


Don't shy shy lah!! =p

tahniah babes! Happy 4 u..


-

-

-

-

-

-

huiii......senyum senyum dalam nerbes ke sedara? =p




Pasangan Bahagia 2

Tarikh nikah : 26/11/2011

Jam 10 pagi.

Dis is my Cycber fren a.k.a my cyber twin. My sweet frenz.

Nik Zura with huby Nik Yusri. Nama dedua pun Nik,

mentiba, yang update ni pun nak tuko Nik jugek =p ' Nik Ajulaa.. voley?



Even baru jumpa kamu 3 kali, tapi saya dapat rasakan kamu adalah seorang kawan yang baik, kamu caring, loving n manja.


Selamat menempuhi alam rumahtangga yang baru yer twin, kongsilah segala jerih perih, suka duka dengan pasangan halal kamu ini =)


Moga kekal bahagia hingga ke Jannah.

p/s : ai love RED. wow...memancOOOOooRRrrrrrrr





Sweet kan mereka?

Alahai cepetnya mata somi kamu .. :D


" Segala yang berlaku dalam hidup ini adalah ujian dariNYA. Segala yang pahit, usahlah dikenang, segala yang buruk baikla buang, jadikan kenangan, binalah hidup baru dengan Diary baru"




Last But Not Least

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ahkak kesayangan aku ( AS ) dan Xura ( CS )

Ini kakak kami KS.


wanna see u,

wanna hugs u,

wanna laugh with u..


heeeeeeee..

Even tak penah jumpa LIVE, tapi saya tahu, kakak seorang yang seporting.

Menten Gojes n Vogehhh okeh ? =p



With LAF.


HuggS n KisseS 4 BotH oF u!!





Kepado Perantin-perantin baru............

Semoga BAHAGIA hingga ke SYURGA,

Banyak perkara baru yang KALIAN akan PELAJARI.

Jangan Terlalu berahsia,

Pasangan kita adalah sahabat TERBAIK kita.

POCOYOLAH!!!


cepat-cepat tambah ahli keluarga kay.

Doaku buat kalian :)

heeeeeeeeeeeeeeeeee




in MODE : menanti anniversary ke-10 JAN 2012 =)


*** senyum sampai telinga :p

2 comments

Write comments
sherry
AUTHOR
November 27, 2011 at 6:56 AM delete

terharuuuuuuuuuuuuuu.

Tak pasal2 pengantin tua ini tertumpang femes amous gitu.

sayang kamu AS!

Reply
avatar
November 27, 2011 at 11:46 PM delete

hikhik..
jangan lupa kongsi segala petua kekal bahagia sehingga sekarang :)

Saya sayang KS juge

btw : Tahniah yer! untuk game boling today!

Reply
avatar