NUFFNANG

FOLLOW ME

Beberapa Cherita ;p

Thursday, November 17, 2011 0 Comments A+ a-


Ni sesi mempOpularkan ahli keluarga.
Yang pakei swether tu adik bOngsu.
Dia sedang berperang peperiksaan S.P.M 2011.

Yang dalam stroler tu la my prince no.2 - baby ayi3z
Yang dipangkuan usu tu Adam ..anak adik ai (alang)
Yang atas beskal tu Amirul a.k.a Iyoy anak adik ai ( acik) now preggy 2nd bb da 7 month oredi
Yang baju biru buat peace yo! tu anak sulung ai. api3z



usu gemok!!
Good luck in ur SPM exam dear.
Semoga tercapai cita-cita kau.
Takpun meh keje kat Kubah Biru ni..
Then ley jadi pemain boling ..
Masok team kaklong.
Ahakz =p



Bila la sepin aku nak konsisten macam dulu kala kan?
Hurm.. dulu rotation kecik jek.
Now da besau gedabak.
Release pun adoiyaiii............. kelautttt kelauttt wehhhhhhhhhhhh...........
Trening pun seminggu sekali payah sejak ada dak tecit ni.
Dia sangat² lain dari abang dia.
Abang dia dulu CHILL jek.
Bawak g alley. dok lam stroller, bagi makanan + susu = senyap

kih kih kih kih

Itula orang da kata...... "lain anak, lain ragamnyer" =p



F O R ------------ S A L E
Ini adalah kasut boling yek
Bukan kasut futsal or kasut jogging
Ai pakai kasut ni abaout 5 minutes jek
Tu pun test kat alley
Sangat tak best pakai.
So. ai nak let - go
cheap SALE! :D
Interested?? : Inbox ai, or leave ur comment here! =p

Anak-anak buah
Cucu - Cucu mak ayah eden.
Sume boboy.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Coming soon?
on Jan 2012
Adekah GEGEL ?
Will seeee

Okbai.