FOLLOW ME

October 7, 2011

Semua D Hujung Jari Anda!

Ni nak share sikit tentang keterujaan boleh online di mana sahaja sejak pakei blackbery ni.
haha!! -

Dulu sangat limited time. Klu nak online guna mobile pun, klu nak u all kena langgan Internet RM 2 per / hour. Kalau line ok.. sekejap da dapat langganannya.. Klu line cam siput vavis, sampai esok pun ko lom tentu dapat apa yang ko nak langgan.

Kepada yang tatau mau langgan internet RM2 per / hour. - for mobile
follow dis steps DIAL :
*100#
and then follow simple steps yang kuar dekat screen phone ekk?

Bila da guna Blackbery ni plus Bis pakej. lagila syok.. anywhere boley online.. hakhakhak..
Laki ai mcm tahu je, ai sejak² ada baby kocik ni, payah tol nak online Via - Lappy.
Mana der masa nak duduk je depan lappy. Klu da ayiez nak ajak main je kan? Bila dia tido.. mama wat keje umah..Bila dia bangun, kena layanz dier.. hehee

Skang Internet di
HUJUNG JARI ANDA.



Here!! Blackbery Bis pakej. berbaloi² n menguntungkan. Ada REBAT jika pengunaan tidak smpai limit. ala......... klu setakat online ym, apps, facebook, cek email, berblogging n bace paper online.. sangat berbaloi kalau u all amik bis 40 ..Trust me! :p



Everthing ai do..



> Buai ayiez > Masak memasak > Where ai am > Lepakings > Jalan-Jalan > Working >



Anytime we can Online.

U all Blackberry users? Have Bb Pin? Let's share!! ..~


Skang ai boleh menjimatkan penggunaan SMS ...
Kalau kawan² ai yang use bb, we all communicate guna BBM - Blackberry massenger


Kalau kawan² ai yang guna I phone n other smartphone, we all communicate use Whatsapps..
So.. mari bertukar kepada yang lebih memudahan dan menjimatkan.. Chillex!!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design