FOLLOW ME

October 13, 2011

L.A.L..A.i

Hari ini dikejutkandengan penemuan orang yang cuai.
erm..
Kalau tak der kaitan diri aku.. ADE AKU KISAH?
Tapinya,
ada kaitan dengan orang-orang sekeliling aku, orang atas aku, orang tepi aku.
Sometime, aku terFIKIR, apekah orang jenis ini adalalah selayaknya digelar orang??
wahhh series mak nakk!!

Haruslah aku series pada benda yang series.
Aku kini harus berdepan dengan manusia bertopeng manusia. * aku kata syaitan kang kejam pulak ye tak?.. dia nak jadi syaitan ke ape. lantakkkkk.. urusan kau.

Pada aku lah......Prinsip aku...
AKU TAK KACAU KAU, KAU JANGAN KACAU AKU.
Aku kata , aku taip, aku hantar EMAIL yang mengatakan aku da MAAFKAN kau, ok DONE.
Apesal pulak kau nak buat folder L kat mailbOx kau?. BUKTI? Nak buat BUKTI kat akhirat kelak?.. kah!kah!kah!! series kelakar la kau ni. Siap namakan folder L. urmm....
Itu satu hal...takpelah, takder hal yang menYENTAPkan aku pung.......... Bila dia asek pikir orang NEGETIF.. dia pun pk kita pun NEGETIP dan keje MENGUMPAT je!

Hal lain pulak, kau sembang ngan A pasal dirinya, keluarganya, pastu elok plak kau SENT benda alah tu kat pihak ke-3 . untuk apa? UNTUK DIJURIKAN...? kimaksss jek kan?
yang si A plak punyala percaya pada kau........ tapi apa dia dapat???.............
Aku bukan macam kau, nak bukak pekung dada dia.. kat orang lain, kisah ini, aku dan ramai lagi dah tahu....... Semua nampak kau INESEN GILE. tapi. orang yang percaya lau tu ibarat orang GILE.

Dah le penah mengata.....
Tak hingin aku ngan K..... tu.
Tak mati der aku ngan K.......tu.
NOW?
Wahhhhhhhh.. JILAT BALIK ludah SENDIRI? Wadefakhhhhhhhhh!!

Mengapa kau mengacau HIDUP orang lain yang tak mengacau HIDUP kau pun?
Ape kau susah dia muda lagi dari kau, tapi dah punya keluarga??
ANDARTU la hendaknya dikau. Orang yang kau rapat pun kau mengutuk .. depan banyak MANESS.. belakang cam GAMPENGS.


MORALNYA : Kalau rase² diri tu CUAI, janganla MENGATA , MENGUTUK, MENGEJI menggunakan AKAUN Yahoo ke , Gmail ke, facebook ke.. Twitter ke............... ataupun, KALAU da tade cara lain, dah BUKAK, sila la LOG OUT..

Aku da kata, ALLAH tu maha BESAR, maha ADIL.
Dia nak tunjuk kat kami-kami ni.. BETAPA INESEN nyer kamu.
Orang lain sekeliling kau ADE je tak kena kan?
Kau la SEMPURNA sangat kan?
HAmekkkkkkkk...........

** la......... kau terasa ke?...ada aku MENSION nama kau?tak kan? SOOO????..................
LU PIKIRLA sendiri !

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design