FOLLOW ME

September 14, 2011

MIL - Operate

Kronologinya -

11 September / 7.45 a.m - Bawa my MIL sarapan di restoren Lengkuas seksyen 7


11 September / 8.45 a.m - Hantar my MIL admit ward @ Hospital Putrajaya.


11 September / 4.00 p.m - Lawat my MIL. * nampak ok je my MIL, x takot pun.



12 September / 10.00 a.m - My Mil tunggu turn nak operate


12 September / 11.00 a.m - Baru masuk operation theater.



11.00 a.m masuk bilik bedah, 2.00 p.m selesai. ALHAMDULLILLAH.


12 September / 7.15 p.m - Melawat MIL. MIL da sedar, tapi tak boleh makan lagi, katanya ulu hatinya pedih, so, doc bagi air gula ikut tiub.


13 September - MIL da boleh bangun, cuma makan minum x selera.


14 September - MIL da boleh keluar wad. Alhamdullillah,


Encik somi tengah berusaha nak cari Ikan Haruan. hope dia makanla.. My MIL ni kelako la.. dia tanak makan Ikan haruan, katanya ikan haruan makan tahi dan duduk di longkang. Dulu yer la kot. skang kan semua bela.. haha, saiz pun sama beso! .. :p .


Semoga my MIL sihat seperti sediakala.. AMIN.


Info : My MIL kena operate buang ketumbuhan dalam perut. Ketumbuhan tu sebesar penumbuk my huby, hahaha. camno aku nak explain ni :P ...... So, kena buang ketumbuhan tu.


My MIL i kuat la jugak, tak nampak rasa takot dia nak kena bedah, TABEKKKKK



"Bila pergi hospital, lihat org yg sakit, mula menginsafkan diri. Betapa beruntungnya kita yg sihat walafiat ni. Singgah wad pead kanak2, masih ada lagi bear monkeys yng diberi sbg gift untuk kakitangan wad paed 1A yg jaga apiz selama 2 bulan. 8 tahun berlalu.. Gift masih ada disitu.. *sebak "

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design