FOLLOW ME

August 19, 2011

UjianMU

Sesungguhnya aku insan yang lemah,
Sesungguhnya aku hanyalah insan biasa,

Pada mulanya anak-anak diserang demam + batuk + selsema On n Off.
Abang dah pulih, turn adik, adik da pulih, balik kat abang. Smpaikan aku pun demam on n off. Si adik plak ambil nebulizer 4 kali dalam seminggu. Aduhaiiii..... now si adik suda fobia dengan orang, masalah... T_T......

Aku ni jarang-jarang demam...tapi bila demam, APTB!!
APTB = Ape Pun Tak Boleh. :p
Gigil² konpem dah, berselubung bagai, siap berstokin, da macam orang berpantang hokeh.... yang menakotkan 'denggi' la kan..... sebab banyak kes berlaku skang, kat area rumah aku ni memang tado la.. tapi kek opis den, tempat aku salu tunggu laki aku tu, memang aku berperang ngan nyamukk.. :p

Aku pun chek darah.... hari KHAMIS ....18 Ogos.. RESULT? smpai TODAY tak dapat lagi!! dah rosak sample darah aku agaknyer. Cehhh.......Servis dibayar, buatla properly...... nyawa orang kan......even aku ni takder pape.. kot yer ada pape? tak ke NAYE??? ayooooooooo........1/10 la ranking bagi kat klinik tu untuk servis cek darah aku nih.. yang lain servis bagossss..terutama bab ubat anak-anak, memang bagi ubat yang dalam kotak, bukan campuran..... Anak-anak aku ni lain, ubat bontot kena pakai yang up sket mg nyer dri umo sendiri, dos ubat la kena bagi up sket dari umo sendiri.. adeh.....janji sihat nak oiiiii......

Berbalik citer pasal aku... aku dapat MC 3 hari, start Rabu, Khamis n Jumaat.. aku harap taderla yang pandang serong kat aku ni.. aku bebetul sakit.. tanak la aku mendoakan korang plak sakit.. kan..bulan puasa tak baik tauuuuuuu... :)
So.. kita bersangka baik ekk ekk ? :p

Sesungguhnya, kerana demam ini, aku ponteng puasa 2 hari.. buat masa sekarang ok lagi la puasa aku.. heheh.. cik p belum nak singgah,, hahah, yeah yeah yeah....... ♥


p/s : eh eh eh... bonus dan gaji dah selamat dalam beng la.. SOPING jomm!! :-

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design