NUFFNANG

FOLLOW ME

Terkejut @ Terkujat ?

Tuesday, August 09, 2011 0 Comments A+ a-

Assalam..
Hanya BERKONGSI CERITA.
Kepada yang terasa, ada akoo kisah?
Before ni pun, kooo tak penahnya nak jaga ati aku kan?
So?? Apa yang akooo dapat kalau asik la nak jaga ati kooo? dapat pizza eh? haramm....n 4 sure ai tell u * aku taknak even sebesar zarah benda dari tangan @ kudrat ko.. FULLSTOP.

Okeh! makchik sangat TERKILAN, sangat GERAM sangat TAK TERFIKIR dek akalku.
Series T_T

Dulu .......
Aku memang naif.
Percaya bOoooolat-BoooLat apa orang cerita pasal si A, pasal si B.
Punyalah akooo percaya dengan si dia yang kulihat umpama malaikat, tapi sebenarnya Dajjal.
y M wrote like dat?

U kawan dengan A but at the same time u ngumpat pasal A dekat B. - NICE okeh.. very NICE.
Dulu u kata si C ni macam-macam .. u KEkunun tanak da kawan dia, tanak da amik tahu pasal dia, sebab dia menyusahkan u, arah u antar sana sini, tumpang u bla bla.. SKANG?.... okeh!! klu u kata ai penyibuk, sebab nak citer pasal u, then i'll ask u.. y u JAJA cerita ai?
Apa ai da buat dekat u sampai u buat ai like this? Cer story..

U kata ai minat bla bla bla..
U kata bdn ai bla bla bla
U kata jangan kawan ai.. ai ni bla bla bla
U kata jangan caya ai.. ai ni bla bla bla.

ai ingat.. u penah TETIBE dtg kat ai, setelah 2 week tak bercakap.. semata-mata nak tanya pasal GOSIP. what type of HUMAN u ni?...

U PERFECT ke?
Now ai know.. WHO ARE U. Jangan berlakon lagi.
Enuff is Enuff.
Pisang takkan berbuah 2 kali.
m NOT myself yang dulu.

Aku tak POCOYO sama sapa-sapa lagi. SEBAB.. depan aku lain, belakang aku sure lain.
dah! Dah! aku da MAAFKAN sapa-sapa yang ada wat salah kat aku, tapi aku takkan sesekali melupakan. Aku akan bercakap bila perlu. Sebab aku da penat. Aku ada ke takde ke, Cerita tentang aku masih ada. Aku tak kacau ko ok.

Hidupla dengan cara ko.Mungkin itu buat ko selesa. hmmm.......

THIS IS for U

Lirik Lagu Kantoi -
Versi Suke suki

Semalam I tegur u you, you tak answer
You kata you tak dengar

You kata you memang tak dengar
but when I see ur eyes.. memang u tengah pandang I

So I buat tak tahu je lah
Si A kata U bengang dengan I
Tapi bila ai tengok U ok je
Lagi la I jadi tertanya-tanya

So I diam dan fikir apa salah I
You kata memang takde apelah...
You kata U penat , banyak nak fk
Tapi ai tengok muka u pandang I lain.

Sudahlah kawan,
I've always known that your words were never true
Why am I fren with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Pls berubah demi diri U sendiri

Bukan sebab nak menarik hai orang lain...

SUKE eh?