FOLLOW ME

August 5, 2011

SUKUM nyer HISTORY

Tajokkkkk :p perghhhhhhh...!!!

Tak henggat..

Ini Rentetan citer Travel to Malacca.

Bukan JALAN-JALAN suke suki

but kami BERJUANG.

Walopun TEWAS,

Kami BERJUANG sehingga RUANG yang Terakhir

Tidak ada istilah FINISH or we Die!!


hehehe.........MAIN BOLING JE pun ........ :D


This is my Team. USIM BOWLING TEAM - LADIES.



Dari Kiri yang cute konpemlah Aku kan? miahahaha...

Ajulaa + Emma cute , my sparring partner till the end. + faidza (new commer) + n Dr. Zurina (x team usim )




Acara team event kiorang sebelah UM ko... hihi, derang ni Saiko best.

Memang best. Bila derang main bagus, otomatik akan tarik kita main bagus gak.. :D

Chillex, ai like............



There : My huby a.k.a pengurus sedang berborak ngan En.Azman, a.k.a tuan umah la (UTEM) bersama En.Jalal .. yang dok kat kusi penat menunggu tu Emma cute dengan Dr.Zurina.

Dah buhsan da agaknya miker.... nak tunggu lane punyala ' bertahun '




Emma!! sape tak kenal Emma ni......pantang nampak kamera.. peace dia PASTI dikeluokan.. kihkihkih..............




Yang baju itam belang kuning tu adik aku.. SARA from team UKM.

Gile hebat minah ni, aku pun kalah!! ......

dia dapat Medal gangsa for Individu, Emas for Double n All event Perak......

Chaiyok!! .. even ada sedikit rasa jeles :p aku bangggggggga .......



We are READY



BERBINCANG. Semangat da ada.. tapi atas lane tak jadi ' GUANE' ??? :D

takpe geng, CUBA LAGIK




Duppppppppppp Dapppppppppp nak masok alley



Kot yer nak bincang, jangan depan pintu bley tak? :D



*** Apapepun, pendapat aku, MIBC tak seindah namanya, tak seINTERNATIONAL yang diwar-warkan. Pin jammed amik masa 45 minit nak handle, lane rosak, 1 jam 45 minit kami tunggu. Event SUKUM da start bley lak game pecah untuk lelaki 3 game main pagi, 3 game main
petang.. ^_* ........ time nak start single wanita, patut start jam 2 , jam 4.15 baru start.. oh!! sungguh EFISYEN!!!


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design