FOLLOW ME

August 22, 2011

IFFTAR - day 21 @ Bagan Lalang.

Assalam....
Today aku nak berkongsi cerita tentang Ifftar dengan family dekat Restoren Bayu Malam Wak Lan, Bagan Lalang, almost 5 years da... klu nak makan seafod terbaek, situlah portnyer.. kalah Umbai okeh... bagi KAMI la........

Jauh tak jauh, dari lokasi umah .. harga, nice dan sangat berbaloi dengan makanan yang disediakan.. tempoh menunggu? hmm not bad.. sebab semalam kami sampai around 6.40.. 7.15, makanan da siap terhidang atas meja.

* FYI, we ols hanya tempah table.. makanan semua kami order bila da JEJAK reatoren Wak Lan. :p

Layan the pixca.. jangan meleleh plak air liur ekk? :p
-
-
-
-
-
-
-
Sambal KICAP....... ini yang terbaek dari restoren SEAFOD......kalau lah ada karang bakoo semalam, memang terangkat ......... SEE!! hitam.pekat.....melekat.. wkakakak



Ini plak makanan fav apiz.....Udang goreng tepung n sotong goreng tepung. Sejak bila dia makan sotong entah, aku pun tak tahu...... layan jer.... memang mabeles n tip top!! ......


-
-
-
-
Ini plak Ketam Masak Pedas, MENU wajib kami jika ke sini.....
Tomyam tu wat syarat je.. nak kuah..hehe.. isi dalam langsung kami tak makan.. hahahha



Ikan siakap bakar... terbaek terbaek terbaekkkkkkk......Masak sampai ke dalam......pheww.
slurpppppppp




rm130 untuk 4 orang, ketam masak pedas 5 ekor, udang 15 ekor goreng tepung, sotong 2 ekor goreng tepung, nasi 6, tomyam campur 1, fresh orange 1 jug, nescaffe 1, milo suam 1. Ok harganya??

For those yang berminat nak pegi... masok je simpang Bagan Lalang tu.. kedai ke-2 sebelah kiri.....ada signboard....

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design