NUFFNANG

FOLLOW ME

Day 13 :- Ramadhan Al-Mubarak.

Saturday, August 13, 2011 0 Comments A+ a-

Pejam celik, pejam celik, sudah masok hari ke-13 semua umat islam berpuasa. Alhamdullillah, zakat pun encik somi da tunaikan, dulu berdua, kemudia bertiga, sekarang berempat .. ♥


Luv my Family sooooooooo MUCH.


Hari ini, dapur Chef Julaaa berasap kembali, bila tibe wiken.. maka bizilalh dapur chef julaaaa.. ahaha.. * chef la sangat wehh!! =p


Meh nak citer apa yang kitorang 1 famili makan tok iftar tadi. ( 7.36 pm)


Big menu is Beehoon goreng. Hari-hari da makan nasi, suda boring.. =p ..so, kita makan beehoon hari ini. ACI KAN? :p

Beehoon ai simple je.. janji ada cili kisar , udang , sikit togeh, dan sayur sawi wat hiasan ...ahahaa .....* coze aku tak makan sayo kihkihkihi ...



Yang berpintal-pintal ni plak adalah adunan * kekunun * roti pherancis..

Laki ai la ni... dia kata dia belajo kat canel masak-masak kat astro.. haha

ai layankan aje.. RASA not BAD okeh.. :P 3 star!!


Haaaaaaaaa...ni karipap ...tiap kali beli kat bazar, mesti nak beli kuih, wat pembuka selera, today tak kuar, haruslah belajo wat kuih.. errrrrrr..rupe memang takder yer...terpeleot sana -sini, tapi rasa bez! bagi akuuuuuuu la :P




Sekian sudah story aku tentang hari ini. Ekceli hari ni aku sangat penat, sebab dok servis 1 umah, dari satu bilik ke satu bilik, mengemas, hilangkan abuk, deco-deco.. :p


Selamat meneruskan ibadat puasa yer teman-teman.. setakat ni, Alhamdullillah, puasa masih Full, Terawikh pun sama.. ada masa wat kat rumah je...... @_@