NUFFNANG

FOLLOW ME

Stuff ........ Mahal? Murah?

Tuesday, July 19, 2011 0 Comments A+ a-

Lebih kurang 2 minggu lagi semua umat Islam akan berpuasa.
Hehe, dalam eksaited nak sambut Ramadhan, pasti lebih ramai yang TERUJA dengan Syawal.
2 minggu puasa lagi dah plan, dan dah beli pun baju raye..
Bercerita tentang baju raya ni kan? Nak story tentang koleksi yang aku ado.. bukan ado-ado sangat pun.. mengado yooooooo :P

Bercerita tentang hantaran kawin dulu... emmm 9 years agoooooooo...ape yek paling mahal? .. um.. handbag kot..tu pun tak smpai 100, lapan ploh lebih jek.. kasut plak 49 jek.. senaskah Al-Quran 30 jek ...ape lagi ekk, aku pun tak ingat da... * ilang ingatan da woiiii ... @_@

Koleksi Baju
Koleksi ker??? Hmmm.. macam mana nak dikatakan sbagai koleksi kalau tak banyak pun? aku ni bukan kaki sopingg, bukan kaki beli belah.. asal ado new design beli.. now da ada anak-anak, harus utamakan anak-anak...... aku nyer baju ala kadar pun takpe.. asal anak-anak hensemmm.. :P

Baju aku beli paling mahal aku rasa 99 henggetkat sogo. Time tu bulan pose, 2 hari lagi nak raye.. sudah penat keliling kl cari baju, aku da give up...... main taram je amik.. huhu.. aku heran, baju rege 99 hengget......... tapiiiiiii kainnya JARANG gile.. ape memang style ini macam ker? baik aku pakai cotton jer.....* tak puas ati.. aku ingat lagi baju kurung BIASE tu kaler oren bunga-bunga.. aku pakai 2 kali jek......

Seluar paling mahal aku rasa aku nyer slack bowling, ala-ala jeans.. Sekali pandang cam jeans, dua kali pandang macam seluar kihkihkih......... hargenyer 59. paling murah seluo jean aku + slack 20 hengget jek... selese pakai smpai skang...

Skirt plak... semua aku taram mak aku punyer... kihkih.. kos 0 ringgit :p ...... aku tk reti beli skirt.. tah pape rupe nanti! wakakaaaaaa

Henfon plak..... la ni hp ke berapa ekk? ntoh.. Hp fes aku pakai time memula keje kena berjaohan ngan famili...... bapak aku bagi aku pakai hp adoiiiiiiiiii bapak besar ko.....aku rase baling anjing pon boleh!! aku panggil hp botol air.... aakakak... memang beso kedabak!! dia puna sim kad. sebesar ATM kad.. sila bayangkan betapa comelnyer hp fes akooooooo... aku nak guna kat opis pun malu ok.* tak guna betol kan?... hahahhaha!!! sayangggggg abah..!! sebab bagi along hp....untuk senang berhubung dengan mak ngan abah... kihkih.......
Then aku pakai segem la, nokia la, sony e la.. mcm2 jenis, jang flip, yang butterfly, yang 3310, 3210 segala.......now terkini BB curve. da tanak tuko kot.....:P

Handbag....? aku ni bukan popuan ori kot!! =p erk!! ai mean aku bukan kaki soping beg tangan dan kasot². Aku pakai sampai lunyai.....baruuuuuuuuuu tukar.....beg tangan paling mahal aku beli aku rasa RM49.90 ....bawak gi keje balik keje..itulah satuuuuuuuuuuu..........

Kasot? ..errrrrrr....samalah ngan beg tangan.beli satuuuuu pakai sampai jahanam...aku ni jenis klu pakai jeans aku pakai futsal shoes..tengokla, klu men boling pakai futsal shoes, klu jalan-jalan kasot bertutup w/o tumit.... tu jek ahh ^_^

Errr.......KLU korang? Sure malatop-latop stuff kan? aku sempoi je,.........