FOLLOW ME

July 3, 2011

Candid - SF Double Trouble Mini Event ♥

Credit to Razali Razak, coz sudi datang dan candid pix kami-kami ne.. :P

Jom zasss one by one the pixca @_@




oh!! ini pasangan double saya, undi punya undi kena dengan abang da...

so..layankan sajo... hehehe........... nama team kami pun..aiyok..

TEAM LOVE ---> ♥


Tapi xpe ... encik somi saya tak JELES pun..sebab kenal kan...kihkih.. :) EnjOys



Thanx yer kamu berdua tolong pegang ayiez time turn mamanya tibe.. =)


Sesi meluahkan rasa epi + tak puas hati + kutuk owang + penambahbaikan.. ahakz.. sorry guys, sejak ado bb ni den takley la polo minum.. DULU bolehla kalau apiz suti sekolah, time preggy dulu pun aku juin PER ....... =)



TERMENUNG ngapekah Princess? hahahah ..hakkkkkkk tuiiiiiii..

penat sey.......



see.... bangbil tolong pegang ayiez busuk masam :P

thanx bro.



Amar tengok result... hihihhihihi

Cuba lagi next time yer bro..

* Jangan banyak menaip kata Moha.. kihkihkih :)



GENG TK... =p



Sesi percambahan pikiran lagi... orang kuat Street Fighter

Amar dan Kaka.. ---------> good looking ek? @_@



Lagi... bape panjang table daaaaaaaaaaa........



Orang yang baik hati candidi gambo kami time double trouble event ---> si baju kotak-kotak. Thanx RR laling !!!




Errr....my bowling fren..

Baju Kotak-kotak - RR, Baju putih Jaabil , Baju itam Ted * new member.. n yang belakang tu my cfoo - Dassler




Budak ayiez ni memang feberet dia kena lambung-lambung ni.. errr.. tukaq nama ayiez lambung mau? hahahhahaha =p



ni maskot EP..

Apiz n Aliya

haahaa




Ayiez TERCEPIT mama!! =)

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Errr, Saya GUMOK!!!

-

-

-



ai laf dis pix.. so sweet.

Thanx RR




Budak ni, kalau kat EP memang pandai bawak diri... siapkan jelah 10 hengget tok beli jajan.........gugugu



0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design