FOLLOW ME

June 18, 2011

:: Travel to Malacca Story ::





Thanx to Puan Zurina yang belanja kitorang makan besauuuu last nite. Ingatkan memang nak tong-tong, tapi da niat puan nak belanja kan? ai polow :) Tak sah kalau da ke Melaka tak ke Umbai tok belasah seafod segala kan? :P




Ni antara makanannya lah, sorry pixca ada yang blurr sebab tengah pegang ayiez the busuk masham boboy :P kalau lambat snap kang, da licin plak pinggan nie... :P



Ekceli tujuan utama travel n trip ni adalah untuk test lane MIBC. Bulan 7 semakin dekat, ini bermakna, sukan Inter-Varsity pun semakin menghimpit ahli sukan :) ...



Ada beberapa perkara yang membuatkan aku happy dan unhappy. Happy sebab plan berjalan lancar, Unhappy sebab ada yang kisah dan ada yang tak kisah. ::- * if da inform awal² kenot juin, shud be no probs.. *_~



Condition lane - Erm, 4 spinner and straight ball shud be no problem, sebab oil panjang, bola memang akan straight ke depan, pastikan target u all betol n tepat, pls, jangan sia-siakan FES ball korang ek. ~ For hook susah nak cerita, tapi pada jawapan laki den, long heavy oil, tapi bilo nak amik pin 10, bola stret, hahaha.. letih weh! =) ..


oklah sesi training aku semalam, at least aku da bace lane how to spare. I hope performance pada 11 - 15 Julai, much-much better. Doakan yer!! ..~



AKu merapu :

Seorang Coach / Ketua Pasukan / Pengurus @ Kapten, tak semestinya TERER, mungkin beliau tidak tere bermain, beliau TERE bab pengurusan, teknik dan tektikal, jangan pandang remeh. pls.. to those yang berfikiran sempit sila berubah.



Aku merapu :

Jika kita mahu menjadi yang TERbaik, kita haruslah jatuh cinta dengan sesuatu yang kita buat. AI mean, berSEMANGAT, jangan mengeLUH, jangan mudah puTUS aSA, BELAJAR, jangan begitu, jangan begini.



Aku merapu :

Aku juga bermula dari 0, nothing, but ai keep learning and training. Dats' All.

Bowling is simple, but u must focus!! ..~



Aku merapu :

Jangan tengok orang baling je ,kamu fikir boling ni senang, Jangan tengok bola tu golek je MUSTI strike.

Letak note dalam kepala



" STRIKE is LUCK, Spare adolah WAJIB" ...



Thanx yang juin xtvt semalam, kuar umah 2.30 petang, sampai umah 2.00 pagi, TERBAIK... kihkih..



Aku

Naza

Edd

Yang

Zurina

Huby Zurina

dan memeriahkan suasana,

anak-anak kami. ♥



** aku rindu team yang dulu... :(













0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design