NUFFNANG

FOLLOW ME

S a y a # Y a n g # P u n y a #

Sunday, June 05, 2011 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum,

Lamanya tak update RASANYA :p

Tapi, takderlah bersarang kot kann ? kihkihkih..


Minggu ni, minggu yang bizi bagi julaaa,

Birthday anak, cuti,audit,anak demam, program opis.. projek RFID n so onnn..

So, kita settle semua, baru leh hapdate umah ni :)


Jom, ikot julaaa nak CER satu-satu.. [ kalau still fresh lam pale otak ni la eyh? :P ]


MY PINKY STUFF ♥


Nama pun popuan # ladies # gegel ..

Haruslah suke pada pink stuff ..

Ajulaaa tatau ler, memang suka simpan / beli new stuff kaler pink..

Ni koleksi terbaru.

Tak malu nak cakap,

Jam tu, setiap satu rege RM25 je..

Tak macam jam korang, RM 70-80, ada yang ratusan,ada yang riban! =p


CUNZ tak? ngeeeeeeeeeee ....



MY NEW GADGET ♥


Oh! Tengkiuk encik somi.. belikan ai new gadget, supaya SMS ai tak beriban-riban, so ai boleh BBM sajo ngan geng - geng ai yang use bb..

Plus pakej BIS yang ai beli, ai rasa sangat-sangat berbaloi. T_T * SIYES! *


Boleh search internet, wat keje online, Mail, Ym, Twitter, Facebooking, Blogging n so On.. =p


p/s : orang lain da bertahun guna BB, kau baru nak upgrade, tu pon POYO!! hahahahahha denk!!!! =p


Papepun, TERIMA KASIH encik somi...




Ai Laf Both thing$!! ~


--- Murah ke, mahal ke........ai akan simpan dan jaga sepanjang hidup ai.. =)