NUFFNANG

FOLLOW ME

Pening ~

Monday, June 27, 2011 1 Comments A+ a-

Julai da nak tiba,
Bila Julai muncul bermakne?
Sukan Inter-Varsity makin dekat.
Yeah!!
-
-
-
-

Now aku pening.
Nak bawa bb ayiez ke tidak.
Tujuan ke Melaka tu untuk bersukan, untuk berjuang,
-
-
-
-
-

Perangai bb ayiez ni sngat-sangat lain dari abangnya apiez.
Abang die si apiez sejak umo baye² ayiez ni la, dok bawa kehulu-kehilir di alley.
Dia tak meragam. Aku letak lam stroller, bagi toys, bagi makanan, dia senyap sampai la aku sudah melontar. Nak tido pun, bagi susu, tidolah dia 2-3 jam..
NOW adikkk???
-
-
-
-
-
-

TIDAKKKK.........Benar la kata sesetengah orang, anak ke-2 agak manja. MEMANGpun.. haishh, letih mak nakkk =p ..
-
-
-
-
-
-

Nak susu - rengek
Nak tido - MErengek-rengek
Nak ajak abng dia main - jerit
Tak bley undur walker - jerit + nangis.
-
-
-
Kowang nampak anak aku baikk je kat alley kan??
hahahahh!!! baikkkk, baikkkkkkkkkk ada makna tu, balik umah, BULI mamanya. :( kihkih........
-
-
-
-
-

Urm... fes nak minta tolong mak jaga ayiez, kalau mak sihat la,... tanak la paksa kan.. kecik² da mak jaga kita, takkan anak kita pun nak mak kita jaga kan? hahha!!! ayat tak bley bla!! tapi betol per?? ......
-
-
-

Kalau mak SUDI jaga ayiez 4 hari. Alhamdullillah, settle pening kepala gue.
Kalau tidak, konpem gue kena bawa dak masham tu ke Melaka.
Kalau event @ game start lain-lain lelaki dan wanita takpo. Buatnya SERENTAK? jahanam aku...... =p
-
-
-
AKU MERAPU : ada yang tanya, nape anak-anak aku putih sedangkan aku ni cokolat celup? kihkih.. aku tatau. adakah anak -anak aku tertukar semasa di spital? nononono!!! Urm, setahu aku, time aku preggy aku bedal banyak benda kaler itam, like kopi O, --------> hitam kan? , pepsi ---------> opkos la itam kan? ,then kicap -------> sape tak kenal kicap kaler ape.. memangla... kihkih...
itu jawapan aku pada yang muskil. Tak semestinya kita minum @ makan benda itam anak jadi itam n tak semstinya kita minum soya segala putih anak pun putih? kalau kita minum oren ADEKAH????? = JAWAB sendiri ekh? kihkih... =p

1 comments:

Write comments
Yan
AUTHOR
June 28, 2011 at 11:42 AM delete

anak2 akak masa kecik sume putih2 bila besar..legammmm... hee

Reply
avatar