NUFFNANG

FOLLOW ME

My Bowling XTVT's

Sunday, June 05, 2011 1 Comments A+ a-

My Bowling Stuff .


This is new ball..

Shadow black + pinky : ai loike

Beli from my cfoo spinner

Impact : superb!

Berat : 11. + lbs



ai really ♥ dis ball

My Pionerr , beli tahun 2004

Berat : 11.+ lbs

Historyyyyy




Dis one BITE ball
Sold : to my cfoo back. ahakz

Berat : 11.+




Hola!!! ... hari ini ADA MOOD baikkkk punyer nak update blog . :)
Ni nak story tentang aktiviti lapang.. LAPANG ker? lau tak lapang pun nak memboling gak..so, dah kira acara WAJIB. ngeeeeeeee......... ^_~

Ini result ajulaa join tournament
'One day event ' dekat Bangi Superbowl.
Setiap hari Sabtu, jam 5.30 petang .. Format dia berbeza setiap minggu.
Macam semalam ajulaa turun main format 4 dalam 1 .. iaitu ( 10 pin, 369 pin, 9 pin & 8 pin ) ..macam mudah kan? Tapi mencabar mental okeh.. Jangan ingat 9 pin & 8 pin tu senang!!!

Ok jugaklah NO BAD performance ajulaa semalam, 10 pin 18 + , cuma sangat-sangat tak puas hati dengan game 369 pin, 4 kali split yang ajulaa tak boleh buat connection X atoi... hamekkkkkkk, 150 kuar. wakakak ... 9 pin pun camtu, jatuh 8 ...errr.. so, dapatlah 203 ...urm.. * patut kena BESAU lagi DUA RATUS tuhhh... n ajulaa sangat puas hati dengan 8 pin .. PERFECT GAME tuh ... 300 . maknanya, ajulaa buat PERFECT FIRST throw ... mean, kena kepala la sume.. :D Alhamdullillah.
Plus hcp 24 pin for 4 games = 861 . Dapatlah placing top-10. ngeee




Ni la dia... sampul nyer.. no.8 only.
But HAPPY sebab kita berlawan ngan Otai-Otai..
Boleh belajar kuatkan mental.
Sebab, Otai-Otai ni jenis main PsikO.. huhu

Keluar Modal RM 40.
No.8 RM 20
Perfect Game RM20
= RM 40 [ ajulaa tak rugi pape ] NICE!!



Yang ni plak., date 28 Mei 2011 @ Bangi Superbowl.
Pagi da main event kat ARL.. tak puas hati nak tebus balik kekeciwaan men kat lane kayu.. nk tengok, aku ke yang tak betul main, ke sebab kayuuu kering kontang? hahaha * nak salahkan benda lain gak eh? =p

So, ini event 369 . 369 mean , frame 3 , frame 6 dan frame 9 da diberi X - STRIKE. so, sesiapa yang buat banyak connection STRIKE, UNTUNG BESARR.
Ajulaaa puas hati la gak ... huhu.. fes game tak bley bla... 140 je.. caitttt =)
Dengan total score 1241 + 60 pin hcp , ajulaaa top-10 lagi.. ngeeeeeee



Ni plak nak stOry tentang Event dekat ARL Powerbowl.. (ALamanda Putrajaya) pada 28 Mei 2011, Anjuran FPSK, Cawangan Pandan Indah, KL.
Ajulaa join dis event dengan adik-adik je,
Maisara - Bekap
Syuhada - Spinner
Ajulaa - Spinner.

Juz nak tambah pengalaman..
Lagipun, nak kata tening ARL, setahun sekali pun susah..
Mahunyer? RATE mahal okeh... lane KAYU, ai dun Like.. then Kering Kontang... huhuhuhh .. no no no .. da event buat kat situ, terpaksalah terjah jugeeee...

Maka, keluarlah SCORE cap ayam itik ni.. ahakz... =)




**********

*********

********

*******

******

*****

****

***

**

*


Ni La team Mate Ajulaa - TEAM TRIPPLE A

(Along, Alang , Adik )

NI plak, score TRAINING every Monday.. TEAM TRAINING . date 30 Mei 2011 @ KL Megalanes Endah Parade.


N- Naza ( My ♥ )

Z- Zura (Mine )


Nama pun training, time ni la nak cari, nak ejas, nak tampal mana-mana yang tak betol.. No bad jugak eh?


"Training Makes Perfect" .. if tak training.. boleh perfect? Kalau ajulaaa tak boleh, sebab bila kita tak tening Or jarang tening, kita tak nampak mistake, da bila tournament kita akan buat mistake yang sama.. so, kalau keadaan kewangan mengizinkan, masa mengizinkan, tenaga mengizinkan, memang ajulaa akan keep on training, sebab nak dapatkan momentum yang terbaik.



oh!! score ni, ajulaa guna bola yang baru, beli dari cfoo spinner ajulaa.. ngeeeee

Shadow the best. ♥

but my pioners also the best.. ♥


My Huby score - Training pada 3 Jun 2011 @ KL Megalanes Endah Parade.

Selepas 2 weeks tak memboling. ni baru la permainan dia nak datang balik pada track yang betol. tanpa OPEN FRAME. yezza!!!



1 comments:

Write comments
CikHaniBhulat
AUTHOR
June 5, 2011 at 6:56 PM delete

hebat2..bola yg first tu cantik...sweet jew...hani dah lama x main bwling...mesti masuk longkang kalo main pas ni =)

p/s: plz help me..i really need a help..visit my page, u will know my problem =(

Reply
avatar